problema forum

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
JustDoIt
Junior
Junior
Mesaje: 24
Membru din: 05-Sep-2008, 14:42:22

problema forum

Mesaj de JustDoIt » 24-Noi-2008, 20:13:40

Careva s-a logat pe forum cu userul si parola mea si a modificat numele forumului in site-ul lui personal si cand dau sa ma loghez imi apare siteul lui si nu am cum sa fac la loc..Se poate modifica direct din baza de date cumva ?

Avatar utilizator
Shadow of Wishes
Autor stiluri
Autor stiluri
Mesaje: 796
Membru din: 03-Mar-2007, 20:18:30
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes » 24-Noi-2008, 22:46:22

In primul rand, citeste ceea ce mai scrie in regulament cu privire la titlurile alese "problema forum".

In al doilea rand, daca tie X ti-a modificat titlul forumului nu vad marea problema, iar ceea ce tine de user (invata sa nu folosesti aceasi parola pe zeci de site-uri si dupa sa te plangi ca a intrat Y la tine) se paote modifica ca acel utilizator sa nu mai aiba acces, acest lucru facandu-se din baza de date, doar ca daca faci asta, parola veche este encriptata in MD iar tu nu vei putea face o parola asemanatoare care sa si fie compatibila. Poti doar sa ii restrictionezi lui accesul modificand in baza de date username-ul (temporar), dupa care sa modifici exact cum a fost si sa ii decodezi parola (stocata in baza de date) cu un tool.

PS: aceasta metoda era functionala in versiuni anterioare cand inca phpBB 3 era in plina dezvoltare, acum recent nu am mai incercat sa fac acest lucru. Aceasta este prima idee care mi-a venit si o poti incerca.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.

Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”