Pagina 1 din 1

problema forum

Scris: 24-Noi-2008, 20:13:40
de JustDoIt
Careva s-a logat pe forum cu userul si parola mea si a modificat numele forumului in site-ul lui personal si cand dau sa ma loghez imi apare siteul lui si nu am cum sa fac la loc..Se poate modifica direct din baza de date cumva ?

Scris: 24-Noi-2008, 22:46:22
de Shadow of Wishes
In primul rand, citeste ceea ce mai scrie in regulament cu privire la titlurile alese "problema forum".

In al doilea rand, daca tie X ti-a modificat titlul forumului nu vad marea problema, iar ceea ce tine de user (invata sa nu folosesti aceasi parola pe zeci de site-uri si dupa sa te plangi ca a intrat Y la tine) se paote modifica ca acel utilizator sa nu mai aiba acces, acest lucru facandu-se din baza de date, doar ca daca faci asta, parola veche este encriptata in MD iar tu nu vei putea face o parola asemanatoare care sa si fie compatibila. Poti doar sa ii restrictionezi lui accesul modificand in baza de date username-ul (temporar), dupa care sa modifici exact cum a fost si sa ii decodezi parola (stocata in baza de date) cu un tool.

PS: aceasta metoda era functionala in versiuni anterioare cand inca phpBB 3 era in plina dezvoltare, acum recent nu am mai incercat sa fac acest lucru. Aceasta este prima idee care mi-a venit si o poti incerca.