Deschiderea secțiunii de Extensii

Înainte de a începe să scrii un nou mesaj citeşte ultimele anunţuri şi regulamentul forumului.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Avatar utilizator
Ivan Petre Paul
Moderator
Moderator
Mesaje: 4055
Membru din: 26-Aug-2009, 01:13:39
Versiune: 3.1.10
MOD: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Puţin experimentat
Localitate: Brașov
Contact:

Deschiderea secțiunii de Extensii

Mesaj de Ivan Petre Paul » 26-Noi-2013, 23:58:40

În numele echipei phpBB România, am plăcerea de a anunța crearea și deschiderea unei noi secțiuni pe forumul phpbb.ro!

Odată cu lansarea 3.1, phpBB va sări într-o nouă eră a plugin-urilor, eră ce a fost așteptată de foarte mult timp. Într-un efort de a maximiza beneficiile acestei modificări, am considerat și noi la rândul nostru că trebuie să pornim cumva în acest sens. Astfel am creat secțiunea numită 3.1.x Extensii.

Având în vedere marea diversitate de personalizari cerute de utilizatorii phpBB români și nu numai și având în vedere resursele relativ limitate disponibile, am reușit totuși să creăm o echipă de utilizatori români, autori de MODificări, care au reușit să îmbunătățească phpBB din cel mai important punct de vedere, cel al personalizărilor.
Aceștia vor fi întotdeauna aici pentru a acorda ajutor tuturor celor ce doresc să facă primul pas în crearea de MODificări și în proiectele phpBB românești sau internaționale prin informații și sfaturi utile în realizarea cu succes a proiectelor propuse. De asemenea, tot aceștia vor susține producerea și întreținerea de utilitare oficiale ale phpBB România, fie sau nu sub formă de extensie.

Probabil ați observat că secțiunea 3.1.x Extensii a fost creată pe phpBB.ro. În acest forum veți găsi informații despre statusul curent al extensiilor și planurile în legătură cu acestea.

Vom continua să căutăm MODificări populare pentru 3.0 și dacă acestea nu au fost încă transformate în extensii compatibile cu 3.1, vom încerca să le transformăm pentru voi, utilizatorii phpBB români. De asemenea avem în plan o listă de idei cu ajutorul cărora vom crea extensii fantastice în viitor pentru a ajuta în continuare membrii comunității noastre, chiar și prin ajutorul oferit acestora în crearea de extensii.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro

Scrie răspuns

Înapoi la “Anunţuri”