Echipa Autorilor de Extensii

Înainte de a începe să scrii un nou mesaj citeşte ultimele anunţuri şi regulamentul forumului.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Avatar utilizator
Ivan Petre Paul
Moderator
Moderator
Mesaje: 4055
Membru din: 26-Aug-2009, 01:13:39
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Puţin experimentat
Localitate: Brașov
Contact:

Echipa Autorilor de Extensii

Mesaj de Ivan Petre Paul » 28-Noi-2013, 14:17:08

În numele echipei phpBB România, am plăcerea de a anunța formarea echipei Autori Extensii!

Odată cu lansarea 3.1, phpBB va sări într-o nouă eră a plugin-urilor, eră ce a fost așteptată de foarte mult timp. Într-un efort de a maximiza beneficiile acestei modificări, am considerat și noi la rândul nostru că trebuie să pornim cumva în acest sens. Astfel am creat secțiunea numită 3.1.x Extensii.

Având în vedere marea diversitate de personalizari cerute de utilizatorii phpBB români și nu numai și având în vedere resursele relativ limitate disponibile, am reușit totuși să creăm în trecut o echipă de utilizatori români, autori de MODificări, care au reușit să îmbunătățească phpBB din cel mai important punct de vedere, cel al personalizărilor. O parte din aceștia vor face parte din noua echipă a Autorilor de Extensii și vor ajuta comunitatea românească să înțeleagă mult mai ușor noua eră a plugin-urilor din 3.1.x numite Extensii. Aceștia vor fi aceia ce vor crea Extensii 3.1.x și vor migra o parte din MODificările 3.0.x către noua eră. De asemenea, tot aceștia vor susține producerea și întreținerea de utilitare oficiale ale phpBB România, fie sau nu sub formă de extensie.

Noi vom căuta în viitorul apropiat membri pentru a suplimenta această echipă. Ne-ar plăcea ca echipa noastră să fie foarte diversificată și să conțină membri axați pe anumite competențe, fie că sunt PHP, HTML, CSS, Javascript, dezvoltare UI, suport phpBB, sau altele. Indiferent de nivelul de experiență, dumneavoastră aveți posibilitatea să vă implicați și să ajutați! Dacă acest lucru sună interesant pentru dumneavoastră, nu ezitați să mă contactați cu un mesaj privat.

Vom păși împreună în noua eră a Extensiilor 3.1.x!
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro

Scrie răspuns

Înapoi la “Anunţuri”