Pagina 1 din 1

Actualizare comunitate phpBB România • phpbb.ro

Scris: 26-Feb-2017, 16:30:47
de Ivan Petre Paul
Imagine

Salutare tuturor,

Suntem încântați să anunțăm actualizarea comunității phpBB România la ultima versiune a software-ului phpBB, versiunea 3.2. Această versiune aduce schimbări majore și noi funcționalități forumului phpbb.ro.

În perioada următoare vor exista o serie de modificări în ceea ce privește activitatea pe forumul phpBB România, cele mai importante dintre acestea fiind:
  • încetarea furnizării de suport pentru phpBB 3.0.x, începând cu data de 07 Mar 2017. Forumurile de suport vor fi blocate și arhivate, dar vor fi disponibile în continuare sub formă de articol (read-only), ca referință;
  • eliminarea legăturilor de descărcare a pachetelor phpBB 3.0.x, începând cu data de 06 Mar 2017. Toate link-urile de download pentru phpBB 3.0.x vor fi eliminate. Dacă aveți nevoie de aceste pachete, le veți putea obține la cerere prin scrierea unui subiect în secțiunea aceasta;
  • încurajarea implicării active în dezvoltarea comunității phpBB România prin implementarea unor mini-proiecte de forma Get Involved and Be Rewarded.
Echipa phpBB România dorește să mulțumească foștilor colegi care de-a lungul timpului ne-au fost alături și au contribuit alături de noi la dezvoltarea comunității phpBB România și la găsirea celor mai rapide și optime soluții pentru rezolvarea situațiilor întâlnite de către utilizatorii phpBB români.
Printre aceștia îi putem enumera pe: mihaitza, MJR, BuGsY, NemoXP, seelview, Aliniuz, Etherfast, dojo, rizwan, Shadow of Wishes, Shara, GrafsS, Shadow_One, Muzet, dorin.

Mulțumim,
Echipa phpBB România @phpbb.ro

Re: Actualizare comunitate phpBB România • phpbb.ro

Scris: 02-Mar-2017, 09:56:41
de danielt
Felicitări pentru upgrade și pentru ambiție! M-ai trezit din letargie :) Pentru cei care nu știu, a trebuit făcut un upgrade de php pe server, lucru a dracului de complicat. De fapt, nu a fost complicat, doar că trebuia făcută o cerere.

Felicitări încă o dată!

Re: Actualizare comunitate phpBB România • phpbb.ro

Scris: 04-Mar-2017, 19:31:44
de Ivan Petre Paul
Mulțumim pentru suportul oferit, danielt. 🍻