Attachment Mod

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
sandman
Junior
Junior
Mesaje: 31
Membru din: 09-Feb-2006, 18:58:50

Mesaj de sandman » 09-Iul-2007, 23:53:51

Am instalat Attachment Mod. Am respectat exact instructiunile din install.txt, am uploadat tot ce trebuie. Am instalat versiunea 2.4.1 de attachment mod care am inteles ca e compatibila cu versiunea 2.0.19 de phpBB. Dupa uploadare, instalare mod si modificare fisiere la accesarea forumului imi apare eroarea aceasta:

Parse error: syntax error, unexpected ''' in /home/www/free/xhost.ro/med.xhost.ro/forum/includes/auth.php on line 51

La linia 51 apare asa in fisierul includes/auth.php:

function auth($type, $forum_id, $userdata, $f_access = \'\')

Care poate fi problema?

Shara
Fost coleg
Fost coleg
Mesaje: 818
Membru din: 14-Mai-2007, 00:30:15
MOD: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu
Localitate: Bucureşti
Contact:

Mesaj de Shara » 10-Iul-2007, 06:51:12

Nu este bine scrisa functia

corect este asa :

Cod: Selectaţi tot

function auth($type, $forum_id, $userdata, $f_access = '')

sandman
Junior
Junior
Mesaje: 31
Membru din: 09-Feb-2006, 18:58:50

Mesaj de sandman » 10-Iul-2007, 11:55:07

Ok.Merci. Am rezolvat.

Avatar utilizator
Dadu
Junior
Junior
Mesaje: 20
Membru din: 16-Noi-2007, 21:53:42
MOD: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu
Contact:

Mesaj de Dadu » 17-Noi-2007, 14:49:59

Buna. Am instalat attach mod-ul 2.4.5, imi apare Control Panelul si Extensiile in sectiunea Administrator, fara nici o eroare, dar la postare sau la mesaj privat nu am optiunea de Upload sau Browse, nu apare nimic, deci practic nu se poate folosi modul. Stiti cumva ce e de facut? Multumesc.

Modific postul.. I-am dat de capat, trebuiau suprascrise si niste fisiere phpBB.
Acum merge struna.

elvira
Nou venit
Nou venit
Mesaje: 2
Membru din: 20-Noi-2007, 11:17:23

Mesaj de elvira » 20-Noi-2007, 11:27:45

salutare, am instalat attachment mod si nu imi apare nimic decat :

Fatal error: Call to undefined function include_attach_lang() in /home/****/public_html/forum/admin/admin_attach_cp.php on line 52

imi spuneti unde sa corectez si in ce fisier, pls
multam

Avatar utilizator
bilo182
Membru
Membru
Mesaje: 495
Membru din: 28-Sep-2007, 13:19:45
MOD: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu
Localitate: ../Romania/Bucuresti
Contact:

Mesaj de bilo182 » 20-Noi-2007, 16:07:03

nu ai functia include_attach_lang() definita.. caut-o in fisierul de instalare sau verifica daca o ai in fisierele ce trebuiesc copiate..

KoBrA4All
Membru
Membru
Mesaje: 128
Membru din: 20-Iul-2007, 19:26:27
MOD: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu
Contact:

Mesaj de KoBrA4All » 31-Dec-2007, 00:59:30

Salut,
Am instalat si eu Atach Mod si cum pot sa pun ca doar cei care sunt inregistrati sa poata sa downloadeze?

KoBrA4All
Membru
Membru
Mesaje: 128
Membru din: 20-Iul-2007, 19:26:27
MOD: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu
Contact:

Mesaj de KoBrA4All » 01-Ian-2008, 15:19:24

Lasati ca pana raspundeti voi am aflat :(

Shumi
Membru
Membru
Mesaje: 284
Membru din: 19-Dec-2005, 12:09:41
MOD: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu
Localitate: Botosani
Contact:

Mesaj de Shumi » 04-Dec-2008, 22:54:20

Am si eu o problema cu attachment mod.
Am urcat tot pe server, am facut modificarile aferente, am suprascris... totul bine si frumos.
Doar ca...nu imi afiseaza imaginea uploadata in mesaj. O urca pe server, ii face thumbnail, doar ca nu o afiseaza in mesaj.
Stie cineva care ar putea fi problema?
Am revazut fisierele posting.php / viewtopic.php / viewtopic_body.tpl
Multumesc.

//edit
La PM-uri merge perfect atasarea imaginilor.

//later edit
Am reusit. Era din cauza modului "redirect user fix".
Toate cele bune.
Shumi.

Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 5 vizitatori