Attachment Mod

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
sandman
Junior
Junior
Mesaje: 31
Membru din: 09-Feb-2006, 18:58:50

Mesaj de sandman » 09-Iul-2007, 23:53:51

Am instalat Attachment Mod. Am respectat exact instructiunile din install.txt, am uploadat tot ce trebuie. Am instalat versiunea 2.4.1 de attachment mod care am inteles ca e compatibila cu versiunea 2.0.19 de phpBB. Dupa uploadare, instalare mod si modificare fisiere la accesarea forumului imi apare eroarea aceasta:

Parse error: syntax error, unexpected ''' in /home/www/free/xhost.ro/med.xhost.ro/forum/includes/auth.php on line 51

La linia 51 apare asa in fisierul includes/auth.php:

function auth($type, $forum_id, $userdata, $f_access = \'\')

Care poate fi problema?

Shara
Fost coleg
Fost coleg
Mesaje: 818
Membru din: 14-Mai-2007, 00:30:15
MOD: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu
Localitate: Bucureşti
Contact:

Mesaj de Shara » 10-Iul-2007, 06:51:12

Nu este bine scrisa functia

corect este asa :

Cod: Selectaţi tot

function auth($type, $forum_id, $userdata, $f_access = '')

sandman
Junior
Junior
Mesaje: 31
Membru din: 09-Feb-2006, 18:58:50

Mesaj de sandman » 10-Iul-2007, 11:55:07

Ok.Merci. Am rezolvat.

Avatar utilizator
Dadu
Junior
Junior
Mesaje: 20
Membru din: 16-Noi-2007, 21:53:42
MOD: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu
Contact:

Mesaj de Dadu » 17-Noi-2007, 14:49:59

Buna. Am instalat attach mod-ul 2.4.5, imi apare Control Panelul si Extensiile in sectiunea Administrator, fara nici o eroare, dar la postare sau la mesaj privat nu am optiunea de Upload sau Browse, nu apare nimic, deci practic nu se poate folosi modul. Stiti cumva ce e de facut? Multumesc.

Modific postul.. I-am dat de capat, trebuiau suprascrise si niste fisiere phpBB.
Acum merge struna.

elvira
Nou venit
Nou venit
Mesaje: 2
Membru din: 20-Noi-2007, 11:17:23

Mesaj de elvira » 20-Noi-2007, 11:27:45

salutare, am instalat attachment mod si nu imi apare nimic decat :

Fatal error: Call to undefined function include_attach_lang() in /home/****/public_html/forum/admin/admin_attach_cp.php on line 52

imi spuneti unde sa corectez si in ce fisier, pls
multam

Avatar utilizator
bilo182
Membru
Membru
Mesaje: 495
Membru din: 28-Sep-2007, 13:19:45
MOD: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu
Localitate: ../Romania/Bucuresti
Contact:

Mesaj de bilo182 » 20-Noi-2007, 16:07:03

nu ai functia include_attach_lang() definita.. caut-o in fisierul de instalare sau verifica daca o ai in fisierele ce trebuiesc copiate..

KoBrA4All
Membru
Membru
Mesaje: 128
Membru din: 20-Iul-2007, 19:26:27
MOD: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu
Contact:

Mesaj de KoBrA4All » 31-Dec-2007, 00:59:30

Salut,
Am instalat si eu Atach Mod si cum pot sa pun ca doar cei care sunt inregistrati sa poata sa downloadeze?

KoBrA4All
Membru
Membru
Mesaje: 128
Membru din: 20-Iul-2007, 19:26:27
MOD: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu
Contact:

Mesaj de KoBrA4All » 01-Ian-2008, 15:19:24

Lasati ca pana raspundeti voi am aflat :(

Shumi
Membru
Membru
Mesaje: 284
Membru din: 19-Dec-2005, 12:09:41
MOD: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu
Localitate: Botosani
Contact:

Mesaj de Shumi » 04-Dec-2008, 22:54:20

Am si eu o problema cu attachment mod.
Am urcat tot pe server, am facut modificarile aferente, am suprascris... totul bine si frumos.
Doar ca...nu imi afiseaza imaginea uploadata in mesaj. O urca pe server, ii face thumbnail, doar ca nu o afiseaza in mesaj.
Stie cineva care ar putea fi problema?
Am revazut fisierele posting.php / viewtopic.php / viewtopic_body.tpl
Multumesc.

//edit
La PM-uri merge perfect atasarea imaginilor.

//later edit
Am reusit. Era din cauza modului "redirect user fix".
Toate cele bune.
Shumi.

Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”