Nu pot intra in Panou de administrare

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !

Nu pot intra in Panou de administrare

Mesajde lexta » 30-Iul-2010, 11:24:14

Salut! Am si eu o problema cu forumul meu , cineva cred ca a spart parola de la vreun administrator de pe forum si a intrat in Panou de administrare si a editat toate templateurile (cred)cu mesaje ca cica a fost hackerit iar templateurile din Panou de administrare nu se reflecta cu cele din fisierele forumului
PS: Nu pot intra in Panou de administrare pentru ca imi scrie la fel ca pe pagina de index cand trebuie sa ma loghez , Multumesc!
Ultima oară modificat de dorin pe 30-Iul-2010, 13:29:43, modificat 1 dată în total.
Motiv: schimbat titlu conform regulamentului ...
lexta
Nou venit
Nou venit

Versiune: 3.0.7-PL1
MOD: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel php/phpBB: Experimentat

Re: Problema Forum

Mesajde dorin » 30-Iul-2010, 13:29:04

Daca nu ai acces la PA, de unde stii ca "templateurile din Panou de administrare nu se reflecta cu cele din fisierele forumului" ?
Ce versiune de phpBB rulezi ?

Sper ca ai backup la baza de date si fisiere ...
dorin
Moderator
Moderator

Versiune: 3.0.7
MOD: Da

Re: Nu pot intra in Panou de administrare

Mesajde lexta » 30-Iul-2010, 15:58:16

Ultima versiune, si stiu pentru ca mereu nu sa reflectat :)), si da, am bakup
lexta
Nou venit
Nou venit

Versiune: 3.0.7-PL1
MOD: Nu

Re: Nu pot intra in Panou de administrare

Mesajde dorin » 03-Aug-2010, 21:23:53

Atunci e simplu: restaureza fisierele si baza de date si apoi verifica permisiunile de administrare sa nu existe un alt utilizator cu drepturi de administrator.
Eventual poti face o instalare noua si apoi sa restaurezi doar baza de date si apoi sa faci modificarile aduse de MOD-urile pe care le-au folosit doar la fisiere.
dorin
Moderator
Moderator

Versiune: 3.0.7
MOD: Da

Înapoi la 3.0.x Funcţionare