Invitaţie pentru traducători

Propuneri şi proiecte în curs de desfăşurare de MODificări, traduceri, stiluri, teme, avataruri şi butoane.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Avatar utilizator
mihaitza
Fost coleg
Fost coleg
Mesaje: 1873
Membru din: 13-Ian-2003, 22:22:10
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Experimentat
Localitate: Cluj-Napoca, România
Contact:

Invitaţie pentru traducători

Mesaj de mihaitza » 27-Apr-2004, 13:36:57

Vă reamintesc un anunţ apărut la phpbb.ro cu ceva timp în urmă.
mihaitza scrie:Toţi cei care au tradus fişiere de limbă în limba română, cu sau fără diacritice, a unor MODificări, stiluri sau butoane sunt invitaţi să ne trimită traducerile lor pentru a putea fi promovate către toate persoanele interesate de acestea.

Nu aveţi nimic de pierdut prin acest lucru ci numai de câştigat, numele dumneavoastră şi adresa web putând fi expusă gratuit pe nenumărate siteuri fiind reclamă gratuită.

Dacă aţi tradus fişierele de limbă ale unui mod, stil sau buton şi doriţi să vă menţineţi traducerea la zi sau dacă intenţionaţi să începeţi traducerea unui mod, stil sau buton este indicat să luaţi legătura şi cu autorul modului, stilului sau butonului şi să îl înştiinţaţi în legătură cu traducerea. Dacă el va considera, vă va include şi pe lista oficială a traducătorilor modului. De asemenea, vă va înştiinţa la fiecare modificare a traducerii, astfel realizându-se modificările, va apărea şi traducerea la zi odată cu o nouă versiune.

În cazul în care traducerea nu este menţinută la zi, este inutilă! Pot fi cazuri în care să nu funcţioneze corect modul.
danielt scrie:Daca aveti traduceri in limba romana pentru diferite articole sau MOD-uri anuntati acest lucru in forumul Proiecte. Dupa verificare aceste traduceri vor fi publicate in sectiunea de Download/phpBB MOD/Traduceri.
bogdan scrie:- Pastrati antetul traducerii
- Adaugati numele traducatorului (contact) precum si adresa Romanian phpBB online community:Cod:
* Romanian phpBB online community - http://www.phpbb.ro

- Adaugati adresa site-ului ce contine MOD-ul (site-ul celui care a creat MOD-ul)
- Folositi diacritice
- Folositi expresiile(termenii) utilizate in traducerea forumului phpBB - vezi traducerile din directorul \language\lang_romana\
- Nu uitati sa traduceti vreo linie din fisierul original
- Verificati traducerea de 2x inainte de a o trimite/publica pe site/la administratori/moderatori pentru a evita situatiile in care trebuie sa facem multe corectii
- Eventual incercati sa traduceti si butoanele asociate folosind sablonul original al temei (de ex. pentru subSilver: Download sablon subSilver - compatibil Adobe Photoshop, GIMP, Paint Shop Pro, etc)
- Eventual publicati traducerea si pe site-ul original al MOD-ului

Închis

Înapoi la “Proiecte”