WWW.LASTFRAG.RO Comunitate Gaming - In cautare de servere

Publicitate...
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Cryaotik
Nou venit
Nou venit
Mesaje: 1
Membru din: 28-Mai-2016, 09:22:18
Versiune: 3.0.5
MOD: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

WWW.LASTFRAG.RO Comunitate Gaming - In cautare de servere

Mesaj de Cryaotik » 28-Mai-2016, 09:24:22

Cauti o comunitate de incredere?
Noi suntem solutia. Vino si tu pe LastFrag Romania. Staff capabil si serios, Forum ordonat si bine structurat precum si sansa
de a face parte din Staff-ul nostru.
Scopul infiintarii acestei comunitati este acela de a creea un mediu online cat mai placut, unde utilizatorii isi pot petrece timpul liber, pot invata lucruri noi si pot cere ajutorul celorlalti daca este cazul. Detinatorii acesteia nu beneficiaza de nici un fel de foloase materiale de pe urma ei, din contra acestia sunt in acelasi timp si finantatori contribuind lunar cu bani pentru plata hostului


Ce ne deosebeste de celalalte ceilalti ? Modul diferit de a ne organiza, corectitudinea cu care ii tratam pe cei care ne calca pragul si nu in ultimul rand continutul original de pe site si forum. A nu se intelege ca noi am creat pluginurile, hartile, scripturile si orice altceva veti gasi pe acest site sau pe forum, ci prezentarea acestora, tutorialele de instalare si utilizare sunt facute de noi.

Suntem in cautare de :

-Servere Counter Strike 1.6 - Cu o simpla cerere de afiliere vei beneficia de DNS + categorie . Cerinte :
-Sa fie hostat la o firma de host adevarata.
? -Sa stai minim 30 de zile in comunitate.
-Numele server-ului trebuie sa fie : Nume.LastFrag.Ro. ( Cuvantul "Nume" il inlocuiti cu numele dorit de dumneavoastra ).
?
-Servere Counter Strike Global Offensive - Cu o simpla cerere de afiliere vei beneficia de DNS + categorie. Cerintele sunt precizate mai sus .
-Servere Minecraft - Cu o simpla cerere de afiliere vei beneficia de DNS + categorie . Cerintele sunt precizate mai sus .
-Servere GTA San andreas multiplayer - Cu o simpla cerere de afiliere vei beneficia de DNS + categorie . Cerintele sunt precizate mai sus .

Cererile de afiliere se pot face aici - [ http://lastfrag.ro/forum/index.php?/for ... ver/%C2%A0 ] Respectati modelul.

Închis

Înapoi la “Reclamă”