Unified MOD Install Library

Aici sunt anunţate şi prezentate MODificările realizate de comunitatea phpBB internaţională şi românească pentru forumul phpBB 3.0.x.

Moderator: Autori Extensii

Avatar utilizator
dorin
Guru
Guru
Mesaje: 4620
Membru din: 24-Iun-2003, 22:23:29
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat
Contact:

Unified MOD Install Library

Mesaj de dorin » 21-Ian-2009, 16:46:52

Salut,

Echipa de MODificari are placerea de a anunta public lansarea spre evaluare a primei versiuni UMIL. Acest instrument a fost construit de Exreaction aflat sub controlul acestei echipe. UMIL este prescurtarea de la Unified MOD Install Library şi a fost creat pentru a oferi realizatorilor un cadru pentru MODificari si de a face simplă modificarea bazei de date şi rularea fişierelor de instalare (script-uri) care sunt compatibile cu toate sistemele de baze de date susţinute de phpBB3. Autorii de MODificari pot scrie o singură şi simplă listă de acţiuni, care vor fi utilizate pentru a instala, actualiza şi dezinstalata MODificările folosind UMIL Auto Sistem sau construi complet scripturi personalizate folosind doar cadrul UMIL.

UMIL este proiectat pentru a însoţi MODificările si pentru a le face mai uşor de instalat pentru utilizatorul final.

Mai multe informaţii şi download-uri pot fi găsite pe pagina de UMI Library - in limba engleza sau pe pagina UMI Library - in limba romana. Pentru a începe utilizarea UMIL, aveţi posibilitatea de a crea un simplu fişier UMI folosind UMIF Creation Tool.

Dacă aveţi probleme sau sugestii, postati-le în UMIL Discussion Topic. Dacă aţi găsit un bug, postati, vă rugăm în MOD Team Tools Bug Tracker.

Scrie răspuns

Înapoi la “3.0.x Anunţuri şi prezentări de MODificări”