Unified MOD Install Library

Aici sunt anunţate şi prezentate MODificările realizate de comunitatea phpBB internaţională şi românească pentru forumul phpBB 3.0.x.

Moderator: Autori Extensii

Avatar utilizator
dorin
Guru
Guru
Mesaje: 4620
Membru din: 24-Iun-2003, 22:23:29
Versiune: 3.1.10
MOD: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat
Contact:

Unified MOD Install Library

Mesaj de dorin » 21-Ian-2009, 16:46:52

Salut,

Echipa de MODificari are placerea de a anunta public lansarea spre evaluare a primei versiuni UMIL. Acest instrument a fost construit de Exreaction aflat sub controlul acestei echipe. UMIL este prescurtarea de la Unified MOD Install Library şi a fost creat pentru a oferi realizatorilor un cadru pentru MODificari si de a face simplă modificarea bazei de date şi rularea fişierelor de instalare (script-uri) care sunt compatibile cu toate sistemele de baze de date susţinute de phpBB3. Autorii de MODificari pot scrie o singură şi simplă listă de acţiuni, care vor fi utilizate pentru a instala, actualiza şi dezinstalata MODificările folosind UMIL Auto Sistem sau construi complet scripturi personalizate folosind doar cadrul UMIL.

UMIL este proiectat pentru a însoţi MODificările si pentru a le face mai uşor de instalat pentru utilizatorul final.

Mai multe informaţii şi download-uri pot fi găsite pe pagina de UMI Library - in limba engleza sau pe pagina UMI Library - in limba romana. Pentru a începe utilizarea UMIL, aveţi posibilitatea de a crea un simplu fişier UMI folosind UMIF Creation Tool.

Dacă aveţi probleme sau sugestii, postati-le în UMIL Discussion Topic. Dacă aţi găsit un bug, postati, vă rugăm în MOD Team Tools Bug Tracker.

Scrie răspuns

Înapoi la “3.0.x Anunţuri şi prezentări de MODificări”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori