actualizare buton

Dacă doriţi să vă faceţi cunoscute stilurile şi temele proprii sau doriţi să comentaţi alte stiluri pentru forumul phpBB 3.0.x, acesta este locul potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !

actualizare buton

Mesajde AlleXyS » 29-Iul-2010, 11:33:46

Am facut si eu un buton in PS ... si vroiam sa-l pun pe forum !

butonul este pentru New topic

in FTP acest buton are denumirea button_topic_new.gif !!

Am urcat butonul meu in FTP ,l-am sters pe cel default si celui facut de mine i-am dat numele button_topic_new.gif !! Normal ar fi trebuit ca noua imagine sa apara pentru New Topic.... de unde ... apare tot cea veche !! Nu inteleg de ce .... se salveaza undeva ? Am sters si cacheul forumului , si cookiesul , si cacheul browserului....tot imaginea veche apare ! Am dat si refresh la tema !

Mai pot face intr-un fel.... urc imaginea noua in FTP , dar cu alt nume , de ex button_topic_new1.gif ! Apoi selectez manual imaginea .... intru in ACP -> Styles -> Imageset -> si acolo aleg pentru New Topic butonul nutton_topic_new1.gif ! Asa merge si imaginea apare !

Toate pana dau refresh la tema , cand dau refresh , se schimba codul , tema afiseaza imaginea pentru button_topic_new.gif ( adica cea veche) , nu pentru button_topic_new1.gif !! Daca schimb numele din button_topic_new1.gif in button_topic_new.gif normal ar fi ca aceasta noua sa-i ia locul imaginii vechi ! Nu sse intampla asta . de ce ?

am mai schimbat si alte imagini , care de obicei se actualizeaza dupa cateva ore , asta nici dupa o zi n-a vrut !
Forum de suport general : http://www.starszone.info/forum !! Gasesti acolo tot ce doresti : tutoriale , jocuri , muzica , filme , programe ...etc ...etc !!

Avem nevoie de useri activi si moderatori priceputi . Postati acolo o cerere de MOD
AlleXyS
Membru
Membru

Versiune: 3.0.7
MOD: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php/phpBB: Mediu

Re: actualizare buton

Mesajde bogdan » 29-Iul-2010, 17:13:08

Ar fi trebuit sa mearga cu prima metoda dupa ce ai sters cache-ul.

Link catre forum?
bogdan
Administrator
Administrator

Nivel php/phpBB: Experimentat

Re: actualizare buton

Mesajde AlleXyS » 30-Iul-2010, 17:34:59

dupa 1 zi plus cateva ore bune , a aparut in sfarsit :))

poate s-o actualiza mai greu din cauza hostului gratuit :D
Forum de suport general : http://www.starszone.info/forum !! Gasesti acolo tot ce doresti : tutoriale , jocuri , muzica , filme , programe ...etc ...etc !!

Avem nevoie de useri activi si moderatori priceputi . Postati acolo o cerere de MOD
AlleXyS
Membru
Membru

Nivel php/phpBB: Mediu

Înapoi la 3.0.x Stiluri, teme, avataruri şi butoane