Invitaţie traducători

Acesta este portalul oficial complet modular scris pentru phpBB încă din 2001.
Avatar utilizator
orynider
Autori Extensii
Autori Extensii
Mesaje: 255
Membru din: 17-Noi-2005, 19:39:36
Versiune: 3.3.0-a1
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Foarte experimentat
Nivel php: Foarte experimentat
Localitate: Arad, România
Contact:

Invitaţie traducători

Mesaj de orynider » 17-Noi-2007, 12:37:34

Toţi cei care au tradus fişiere de limbă în limba română, cu sau fără diacritice, a unor module mxBB sunt invitaţi să ne trimită traducerile lor pentru a putea fi promovate către toate persoanele interesate de acestea.

Nu aveţi nimic de pierdut prin acest lucru ci numai de câştigat, numele dumneavoastră şi adresa web putând fi expusă gratuit pe nenumărate siteuri fiind reclamă gratuită.

Dacă aţi tradus fişierele de limbă ale unui modul, stiluri sau butoane şi doriţi să vă menţineţi traducerea la zi sau dacă intenţionaţi să începeţi traducerea unui modul, stil sau buton este indicat să luaţi legătura şi cu autorul modulului, stilului sau butonului şi să îl înştiinţaţi în legătură cu traducerea. Dacă el va considera, vă va include şi pe lista oficială a traducătorilor modulului. De asemenea, vă va înştiinţa la fiecare modificare a traducerii, astfel realizându-se modificările, va apărea şi traducerea la zi odată cu o nouă versiune.

Pentru modulele officiale autorul este mxBB Project Team şi în acest caz puteţi lua legătura cu oricare din membrii echipei.

În cazul în care traducerea nu este menţinută la zi, este inutilă! Pot fi cazuri în care să nu funcţioneze corect modulul.

Dupa verificare aceste traduceri vor fi publicate ăn sectiunea de Download de pe mxBB.Net :wink:

Notă: Traducerile pentru Addon-urile pafileDB - Download Manager (care e parţial tradus), KB - Catalog de Articole, precum şi linkDB - Links Manager vor fi valabile atât pentru mxBB cât şi pentru phpBB.

Scrie răspuns

Înapoi la “MXP Portal & CMS”