Ajutor pagina html

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
StoNe
Junior
Junior
Mesaje: 19
Membru din: 03-Aug-2012, 16:48:59
Versiune: 3.0.10
MOD: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat

Ajutor pagina html

Mesaj de StoNe » 11-Aug-2012, 12:34:59

Salutare,
Am facut o pagina simpla de html care contine intrebare si un camp pentru completarea raspunsului i-ar in josul paginii un buton de submit. Vreau sa stiu cum pot sa fac legatura ca fiecare raspuns completat sa fie trimis la adresa mea de mail sau intr-o baza de date cand apasa pe submit, pe care sa le pot citi fara sa fie criptate sau mai stiu eu ce...vreau sa fac un test mai exact iar eu sa vad raspunsurile date de participanti.

flowers
Administrator
Administrator
Mesaje: 4641
Membru din: 03-Iun-2004, 16:50:34
MOD: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu
Localitate: Bucureşti, România
Contact:

Re: Ajutor pagina html

Mesaj de flowers » 12-Aug-2012, 20:45:49

Iti trebuie formul sa-l faci in PHP, nu e suficient numai HTML. Cauta pe internet, e plin de tutoriale.
O varianta ar fi sa faci cu Google Form de la Google Docs.

StoNe
Junior
Junior
Mesaje: 19
Membru din: 03-Aug-2012, 16:48:59
Versiune: 3.0.10
MOD: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat

Re: Ajutor pagina html

Mesaj de StoNe » 15-Aug-2012, 12:33:52

Am gasit urmatorul script

Cod: Selectaţi tot

<?php 

$to = 'techgaming_contact@yahoo.com';		// Aici inlocueste cu adresa de e-mail unde va fi trimis mesajul

$trimis = 0;		// Variabila prin care se determina afisarea formularului
// Verifica dacca sunt primite prin post datele necesare
if (isset($_POST['nume']) && isset($_POST['email']) && isset($_POST['message'])) {
  // Preia datele din formularul HTML
  $name = $_POST['nume'];
  $email = $_POST['email'];
  $message = $_POST['message'];
  $content = 'De la: '.$name."\n"
		  .'Mesaj: '.$message;
  $subject = 'Mesaj de pe site';
  $from = 'From: '.$email;

  // Trimite datele pt. email si afiseaza mesajul de confirmare sau eroare
  if (mail($to, $subject, $content, $from)) {
    $trimis = 1;
    echo '<center><p>Stimate/a <strong>'.$name.'</strong>, mesajul dv. a fost trimis cu succes, veti primi raspuns cat mai curand.</p>
<p>Va multumim pentru interesul acordat.</p>
              <p><a href="javascript:history.back();">&Icirc;napoi</a> <br /><br /> Sau viziteaza: <a href="http://www.techgaming.freeiz.com/forum">Forum</a></p></center>';
  }
  else echo '<h4>Eroare: Serverul nu a putut expedia mesajul prin e-mail</h4>';
}

// Afiseaza formularul
if ($trimis===0) {
  echo '<script src="verifica.js"> </script>
<div id="form_mailer">
<form id="mailer" name="mailer" method="post"  onsubmit="return Validate()" action="'.$_SERVER['PHP_SELF'].'">
   <label for="nume">Nume : </label><br />
      <input type="text" name="nume" id="nume" size="18" maxlength="40" /><br />
   <label for="email">E-mail : </label> <br />
      <input type="text" name="email" id="email" size="18" maxlength="40" /><br />
   <label for="message">Intrebare 1 ?</label><br />
      <textarea name="message" id="message" cols="35" rows="1"></textarea><br />
   <label for="message2">Intrebare 2 ?</label><br />
      <textarea name="message" id="message" cols="35" rows="1"></textarea><br /> 	  
 <input name="sterge" type="reset" id="sterge" value="Sterge" /> &nbsp; &nbsp; 
      <input type="submit" value="Trimite" id="submit" />
   </form>
</div>';
}
?>
Care arata cam asa :
Imagine

Cand ii dau submit problema este ca imi este trimis doar ce este completat in campurile nume email si intrebare 1, deci ce trebuie sa adaug la codul acesta ca sa imi trimita si campul 2 ?

Imagine

flowers
Administrator
Administrator
Mesaje: 4641
Membru din: 03-Iun-2004, 16:50:34
MOD: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu
Localitate: Bucureşti, România
Contact:

Re: Ajutor pagina html

Mesaj de flowers » 16-Aug-2012, 18:42:57

Cam asa:

Cod: Selectaţi tot

<?php

$to = 'techgaming_contact@yahoo.com';      // Aici inlocueste cu adresa de e-mail unde va fi trimis mesajul

$trimis = 0;      // Variabila prin care se determina afisarea formularului
// Verifica dacca sunt primite prin post datele necesare
if (isset($_POST['nume']) && isset($_POST['email']) && isset($_POST['message1']) && isset($_POST['message2']) {
  // Preia datele din formularul HTML
  $name = $_POST['nume'];
  $email = $_POST['email'];
  $message1 = $_POST['message1'];
  $message2 = $_POST['message2'];
  $content = 'De la: '.$name."\n"  
                   .'Mesaj1: '.$message1."\n"
                   .'Mesaj2: '.$message2;
  $subject = 'Mesaj de pe site';
  $from = 'From: '.$email;

  // Trimite datele pt. email si afiseaza mesajul de confirmare sau eroare
  if (mail($to, $subject, $content, $from)) {
    $trimis = 1;
    echo '<center><p>Stimate/a <strong>'.$name.'</strong>, mesajul dv. a fost trimis cu succes, veti primi raspuns cat mai curand.</p>
<p>Va multumim pentru interesul acordat.</p>
              <p><a href="javascript:history.back();">&Icirc;napoi</a> <br /><br /> Sau viziteaza: <a href="http://www.techgaming.freeiz.com/forum">Forum</a></p></center>';
  }
  else echo '<h4>Eroare: Serverul nu a putut expedia mesajul prin e-mail</h4>';
}

// Afiseaza formularul
if ($trimis===0) {
  echo '<script src="verifica.js"> </script>
<div id="form_mailer">
<form id="mailer" name="mailer" method="post"  onsubmit="return Validate()" action="'.$_SERVER['PHP_SELF'].'">
   <label for="nume">Nume : </label><br />
      <input type="text" name="nume" id="nume" size="18" maxlength="40" /><br />
   <label for="email">E-mail : </label> <br />
      <input type="text" name="email" id="email" size="18" maxlength="40" /><br />
   <label for="message1">Intrebare 1 ?</label><br />
      <textarea name="message1" id="message1" cols="35" rows="1"></textarea><br />
   <label for="message2">Intrebare 2 ?</label><br />
      <textarea name="message2" id="message2" cols="35" rows="1"></textarea><br />     
 <input name="sterge" type="reset" id="sterge" value="Sterge" /> &nbsp; &nbsp;
      <input type="submit" value="Trimite" id="submit" />
   </form>
</div>';
}
?>

StoNe
Junior
Junior
Mesaje: 19
Membru din: 03-Aug-2012, 16:48:59
Versiune: 3.0.10
MOD: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat

Re: Ajutor pagina html

Mesaj de StoNe » 20-Aug-2012, 14:10:10

Am facut asa :

Cod: Selectaţi tot

<?php

$to = 'adresa@yahoo.com';      // Aici inlocueste cu adresa de e-mail unde va fi trimis mesajul

$trimis = 0;      // Variabila prin care se determina afisarea formularului
// Verifica dacca sunt primite prin post datele necesare
if (isset($_POST['nume']) && isset($_POST['email']) && isset($_POST['message1']) && isset($_POST['message2']) && isset($_POST['message3']) && isset($_POST['message4']) && isset($_POST['message5']) && isset($_POST['message6']) && isset($_POST['message7']) && isset($_POST['message8']) && isset($_POST['message9']) && isset($_POST['message10'])) {
  // Preia datele din formularul HTML
  $name = $_POST['nume'];
  $email = $_POST['email'];
  $message1 = $_POST['message1'];
  $message2 = $_POST['message2'];
  $message3 = $_POST['message3'];
  $message4 = $_POST['message4'];
  $message5 = $_POST['message5'];
  $message6 = $_POST['message6'];
  $message7 = $_POST['message7'];
  $message8 = $_POST['message8'];
  $message9 = $_POST['message9'];
  $message10 = $_POST['message10'];
  $content = 'De la: '.$name."\n"  
                   .'Mesaj1: '.$message1."\n"
                   .'Mesaj2: '.$message2;
                   .'Mesaj3: '.$message3;
                   .'Mesaj4: '.$message4;
                   .'Mesaj5: '.$message5;
                   .'Mesaj6: '.$message6;
                   .'Mesaj7: '.$message7;
                   .'Mesaj8: '.$message8;
                   .'Mesaj9: '.$message9;
                   .'Mesaj10: '.$message10;				   
  $subject = 'Test helper';
  $from = 'From: '.$email;

  // Trimite datele pt. email si afiseaza mesajul de confirmare sau eroare
  if (mail($to, $subject, $content, $from)) {
    $trimis = 1;
    echo '<center><p>Stimate/a <strong>'.$name.'</strong>, mesajul dv. a fost trimis cu succes, veti primi raspuns cat mai curand.</p>
<p>Va multumim pentru interesul acordat.</p>
              <p><a href="javascript:history.back();">&Icirc;napoi</a> <br /><br /> Sau viziteaza: <a href="www.AlienCore.Ro">AlienCore Forum</a></p></center>';
  }
  else echo '<h4>Eroare: Serverul nu a putut expedia mesajul prin e-mail i-a legatura cu un administrator.</h4>';
}

// Afiseaza formularul
if ($trimis===0) {
  echo '<script src="verifica.js"> </script>
<div id="form_mailer">
<form id="mailer" name="mailer" method="post"  onsubmit="return Validate()" action="'.$_SERVER['PHP_SELF'].'">
   <label for="nume">Nume : </label><br />
      <input type="text" name="nume" id="nume" size="18" maxlength="40" /><br />
   <label for="email">E-mail : </label> <br />
      <input type="text" name="email" id="email" size="18" maxlength="40" /><br />
   <label for="message1">De ce vrei sa fi helper ?</label><br />
      <textarea name="message1" id="message1" cols="35" rows="1"></textarea><br />
   <label for="message2">Cate ore joci zilnic pe server ?</label><br />
      <textarea name="message2" id="message2" cols="35" rows="1"></textarea><br />
   <label for="message3">Esti dispus sa donezi? Daca da cat?</label><br />
      <textarea name="message3" id="message3" cols="35" rows="1"></textarea><br />
   <label for="message4">Daca doi jucatori se cearta cum trebuie sa actionezi ??</label><br />
      <textarea name="message4" id="message4" cols="35" rows="1"></textarea><br />
   <label for="message5">Daca un jucator face reclama ce comenzi folosesti ?</label><br />
      <textarea name="message5" id="message5" cols="35" rows="1"></textarea><br />
   <label for="message6">Care este comanda cu care dai mute?</label><br />
      <textarea name="message6" id="message6" cols="35" rows="1"></textarea><br />
   <label for="message7">Un jucator nou intra pe server si cere ajutor. Ce trebuie sa faci ? /label><br />
      <textarea name="message7" id="message7" cols="35" rows="1"></textarea><br />
   <label for="message8">Ai voie sa aplici comenzi pe admini?</label><br />
      <textarea name="message8" id="message8" cols="35" rows="1"></textarea><br />
   <label for="message9">Spune-mi cateva comenzi (minim 5 sa nu fie cele date ca raspuns la intrebarile anterioare)</label><br />
      <textarea name="message9" id="message9" cols="35" rows="1"></textarea><br />
   <label for="message10">Daca un jucator ameninta pe chat ce trebuie sa faci ?</label><br />
      <textarea name="message10" id="message10" cols="35" rows="1"></textarea><br />
 <input name="sterge" type="reset" id="sterge" value="Sterge" /> &nbsp; &nbsp;
      <input type="submit" value="Trimite" id="submit" />
   </form>
</div>';
}
?>
Si primesc erori aici:

Cod: Selectaţi tot

                   .'Mesaj3: '.$message3;
                   .'Mesaj4: '.$message4;
                   .'Mesaj5: '.$message5;
                   .'Mesaj6: '.$message6;
                   .'Mesaj7: '.$message7;
                   .'Mesaj8: '.$message8;
                   .'Mesaj9: '.$message9;
                   .'Mesaj10: '.$message10;				   

De la acel "." Daca il sterg nu mai primesc celelalte mesaje. Primesc decat Mesaj 1 si 2

Unde am gresit?

flowers
Administrator
Administrator
Mesaje: 4641
Membru din: 03-Iun-2004, 16:50:34
MOD: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu
Localitate: Bucureşti, România
Contact:

Re: Ajutor pagina html

Mesaj de flowers » 21-Aug-2012, 22:26:32

Cod: Selectaţi tot

$content = 'De la: '.$name."\n" 
                   .'Mesaj1: '.$message1."\n"
                   .'Mesaj2: '.$message2;
                   .'Mesaj3: '.$message3;
                   .'Mesaj4: '.$message4;
; ala pui decat la sfarsit... adica

Cod: Selectaţi tot

$content = 'De la: '.$name."\n" 
                   .'Mesaj1: '.$message1."\n"
                   .'Mesaj2: '.$message2."\n"
                   .'Mesaj3: '.$message3."\n"
                   .'Mesaj4: '.$message4;

Avatar utilizator
Anişor
Întreţinere
Întreţinere
Mesaje: 2961
Membru din: 08-Aug-2012, 19:46:05
Versiune: 3.3.0-dev1
MOD: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat
Localitate: Renfrew, Renfrewshire, Scotland
Contact:

Re: Ajutor pagina html

Mesaj de Anişor » 17-Sep-2012, 23:01:20

E destul de clar ce vrei tu sa faci aici .. un site keylogger pe care il vei folosi la spargerea diferitelor conturi pe diferite site-uri , nu vreau sa iau parte la asta cu toate ca am un script asemanator facut de mine.
Ajută la dezvoltarea comunității phpBB.ro - Aplică pentru grupul Suport Tehnic.
Fumez mult prea mult pentru vârsta mea ... | Nume anterior: Animo
Disponibil pentru servicii phpBB. | AnixBB

flowers
Administrator
Administrator
Mesaje: 4641
Membru din: 03-Iun-2004, 16:50:34
MOD: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu
Localitate: Bucureşti, România
Contact:

Re: Ajutor pagina html

Mesaj de flowers » 17-Sep-2012, 23:27:39

Neculai scrie:E destul de clar ce vrei tu sa faci aici .. un site keylogger pe care il vei folosi la spargerea diferitelor conturi pe diferite site-uri , nu vreau sa iau parte la asta cu toate ca am un script asemanator facut de mine.
Ce-ai baut, tati? E o simpla pagina de feedback...

Avatar utilizator
Anişor
Întreţinere
Întreţinere
Mesaje: 2961
Membru din: 08-Aug-2012, 19:46:05
Versiune: 3.3.0-dev1
MOD: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat
Localitate: Renfrew, Renfrewshire, Scotland
Contact:

Re: Ajutor pagina html

Mesaj de Anişor » 18-Sep-2012, 10:42:43

flowers scrie:
Neculai scrie:E destul de clar ce vrei tu sa faci aici .. un site keylogger pe care il vei folosi la spargerea diferitelor conturi pe diferite site-uri , nu vreau sa iau parte la asta cu toate ca am un script asemanator facut de mine.
Ce-ai baut, tati? E o simpla pagina de feedback...
Inteleg , dar aceasta pagina poate fi folosita in scopuri "malefice" de copii pusi pe sotii , este de ajuns sa dai aflare sursa si o poti copia , nu conteaza la ce o foloseste el , in mainile cui nu trebuie este cam periculoasa.


Si legat de pagina asta , am o pagina asemanatoare doar ca e putin schimbata si anume :
Datele sunt salvate intr-un fisier de timp html de pe host pe care il poti accesa , iti spune IP , si diferite raspunsuri la intrebarile puse de tine , daca vrei o pot posta aici.
Ajută la dezvoltarea comunității phpBB.ro - Aplică pentru grupul Suport Tehnic.
Fumez mult prea mult pentru vârsta mea ... | Nume anterior: Animo
Disponibil pentru servicii phpBB. | AnixBB

flowers
Administrator
Administrator
Mesaje: 4641
Membru din: 03-Iun-2004, 16:50:34
MOD: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu
Localitate: Bucureşti, România
Contact:

Re: Ajutor pagina html

Mesaj de flowers » 18-Sep-2012, 14:52:38

Ia posteaz-o.

Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”