Pagina 1 din 1

Aplicatie monitorizare hala cu piese din dezmembrari auto

Scris: 01-Oct-2017, 11:42:42
de liliac
Salut,

Cum credeti ca s-ar putea realiza cel mai usor o aplicatie centralizata cu ajutorul careia sa pot controla sisteemele audio/video din interiorul unei hale cu piese auto? Hala este compusa din 8 incinte dotate cu siteme audio/video. Ma intereseaza o aplicatie prin intermediul careia sa pot monitoriza audio/video fiecare incinta si inclusiv sa pot transmite mesaje audio in fiecare incinta. Transmiterea de mesaje audio trebuie sa fie independenta pentru fiecare hala.

Scenariu default:
- toate audio-video transmit semnalul catre centrul de monitorizare
- in fiecare hala cu piese prin sistemul audio se transmite o muzica ambientala; insa la un volum redus pentru a putea fi captat de micofoane sunetul produs de angajati in incinte.

Secenariu 2:
- toate audio-video transmit semnalul catre centrul de monitorizare
- se va intrerupe muzica ambientala dintr-una din hale pentru se transmite de catre centrul de comanda un mesaj audio (ex: Angajatul X va rugam sa va prezentati cu piesa auto din dezmembrari Y la rampa Z).

Astept sugestii in masura in care aveti timp!

Multumesc!

Re: Aplicatie monitorizare hala cu piese din dezmembrari auto

Scris: 12-Oct-2017, 20:09:29
de buceabogdan
Daca sunteti interesati de o oferta de Hosting sau echipamente IT putem sa va ajutam in ambele cazuri si suntem deschisi pentru orice tip de colaborare.
Pentru toate comenzile noi de dedicat server, si Hosting se acorda reduceri pentru primele 6 luni din contractul de hosting.
Pentru a beneficia de reducere cand efectuati comanda, va rugam sa scrieti in rubrica " Note/Informatii suplimentare " :

Societatea Europa Data Center SRL isi desfasoara activitatea in principal in domeniul comercializarii echipamentelor IT second hand si hosting la cel mai bun raport pret calitate.
- echipamente si solutii in domeniul IT (Rackuri, servere,storage,switch-uri,UPS-uri si componente) de calitate si la preturi accesibile.
- solutii hosting ,Dedicat,Colocare, echipamentele si serverele noastre sunt colocate in Europa Data Center SRL
http://www.hostmgs.com
Reteaua full impreuna cu protectia DDOS si hardware Firewall asigura protectia infrastructurii si implicit a serverelor si serviciilor impotriva atacurilor informatice. –
http://www.hostmgs.com
Tel: 0371.782.303 E-mail: sales@hostmgs.com