cauzele infecțiilor parazitare

cauzele-infectiilor-parazitare

Parazitul problema de astăzi este crescut exponențial. La nivel mondial se estimează că 70 % dintre ei au cel puțin un parazit. În copilărie, boli parazitare cauzate de nu mai contează fenomen extraordinar. Copiii în nisip sau în animale în timpul jocului „pot obține” paraziti. Copilăria parazitologie bolile cele mai frecvente parazitoze intestinale (helmint) că asta este principala problemă cu parazitii. În climatul nostru, și condițiile sociale din fericire rare,

ce boli provoacă paraziți

ce-boli-provoacă-parazițigrave cauzatoare de boli specie de paraziți. Întrebarea este prevenirea bolilor în primul rând în parte, în organism, cu alimente curate, și animalele de companie în mod regulat pentru tratamentul să se răspândească. Nici un pic de atenție deosebită trebuie acordată aspectelor legate de igienă de la locul de joacă, care, în acest caz,

animalul cu excremente de răspândirea parazitului, diferite forme. Infecția la adulți, dar mai ales pentru somn la copii de multe ori ne confruntăm cu bruxism sau de somn în timp ce salivare. Dacă fenomenul de mai sus este un copil în caz de observat, citiți mai departe cu atenție.
Cele mai frecvente la copii apar parazit soiuri

  • Copilului în comunitatea de specii de parazit în două grupe principale răspândirea acestor viermi. Forma este de secțiune circulară pentru viermi (viermi cilindrici-orsóférgek) – la nematodózis-fonálférgesség cauza compilat, precum și tv cu putere viermi (viermi intestinali, viermi bandă) – de taeniasis-galandférgesség cauza compilat.

La orsóférgek legismertebbje thread worm (hegyesfarkú worm, hegyesfarkú teniei, buton, worm – Entrobius vermicularis), orsógiliszta (Ascaris lumbricoides), la toxokariázist provoacă larvele de ascaris. Acesta din urmă este o boală în primul rând de câini orsóférgek de adult rotunzi

(Toxocara canis) si pisici orsóférgek de adult rotunzi (Toxocara cati) pentru a distribui lor cu excremente. Deoarece omul nu este o gazdă naturală pentru acest tip de parazit, de la vierme, aici, larvele nu se dezvolta viermi. La orsógilisztával în schimb, cu toate acestea, acest parazit continua să locuiască în organism (ochi, ficat, inima, creier), și leziuni la organele interne.

care sunt sursele de infecții parazitare

care-sunt-sursele-de-infecții-parazitareTapeworms sunt printre cele mai comune două copilărie infecții parazitare în 3-10 metri lungime este, de asemenea, disponibile simafejű tenie (Taenia sagi) și 7-80 de milioane de opt metri lungime-în creștere, teniei pitic (Hymenolepis nana) este cauza. Corpurile lor sunt disecate, ca o panglică. Tapeworms, worm arome-benzi de fecale umane sunt golite și cu ochiul liber pot fi observate. La féregízek rupt de a ieși de aici, veți găsi ouă.
Parazitul surse de infecție

  • Thread worm: sursa de infecție și o singură organizație economică de oameni. Dacă ovulele sunt saturate, acestea nu sunt în măsură tractul intestinal pentru a rămâne, și fecale părăsesc corpul. La végbéltáji ele atingând ouă la degete, sub unghii pot obține în, și chiar în mod repetat în gură.

Parazitul infecție, acest fel de continuare în foi, podea, obiectele din jur, produse alimentare. În fapt, ouăle într-un asemenea caz, deranjat de aer se răspândește. Restul familiei inhalate sau înghițite, această specie de paraziți, prin urmare, este important ca întreaga familie de a gestiona, atunci când vine vorba de această infecție parazitară este vorba.

Parazitul simptome de infectie

Parazitul-simptome-de-infectieOrsógiliszta: La orsógiliszta de infecție parazitară, alimente, apă, igiena insuficientă de consecință. Nămolul de canalizare în timpul fertilizării, de asemenea, contribuie în mod semnificativ, pentru a scăpa de ouă se lipesc la zöldségen, sau în sol în cazul în care parazitul este încă 5 ani este viabilă. Legume nespalate, contaminate cu apă corpul copilului, și sonda de cost. Larvele în curs de dezvoltare, iar trei luni mai târziu, adult, ouă produce exemplare de sex feminin.

  • Ascaris: câinii și pisicile alomjául servicii pentru terenuri de joacă este cel mai adesea cauzată de parazitul ascaris surse de infecție. Animale viermi adulți sunt purtători de ouă în excremente de animale vor pleca.
  • Dacă gura copilului în tractul digestiv prin sânge sunt toxice pentru organele interne, în special în ficat, plămâni, ochi, ganglionii limfatici, piele. Cel mai simplu mod acest tip de infecție parazitară, pentru a evita, dacă copiii doar în jurul valorii de gard, în loc de joacă unde interzise admit animale de companie.

Simafejű teniei: parazitare sursa nu este suficient de tratate termic carne de vită.

Teniei pitic: sursă de infecție de scaun poate fi găsit în ouă, resursele de stocare de șoareci și șobolani. Ouăle-mazăre (vezi cysticerkus) a fost contagios în peretele intestinal foraj sunt, și aici sunt în curs de dezvoltare adult. Între economică, prin urmare gazdă definitivă, de asemenea. Copiii, mai ales cei dezavantajați social straturi de bază obiceiurile de igiena neglija din cauza căderea de teniei pitic, cauzată de o infecție parazitară victima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *