cum sexualitatea unui bărbat se schimbă odată cu vârsta

cum-sexualitatea-unui-barbat-se-schimba-odata-cu-varsta

Multe persoane doresc și, de asemenea, nevoie pentru a fi aproape de ceilalți, deoarece acestea cresc mai in varsta. Pentru unii, aceasta constă în necesitatea de a trece un energic, plăcut viața sexuală. Cu inaintarea in varsta, care poate însemna ajustarea sex pentru a se potrivi fizic, wellness, și alte ajustări.
Există diferite metode de a face sex și de a fi intim, singur sau împreună cu un însoțitor. Expresia de sexualitatea ta ar putea include numeroase tipuri de atingere sau de emoție. Unii adulți s-ar putea alege să nu se angajeze în activități sexuale, și asta e de asemenea normal.

cum sexualitatea unui bărbat se schimbă odată cu vârsta

cum-sexualitatea-unui-bărbat-se-schimbă-odată-cu-vârstaCe Schimbări Periodice?
Îmbătrânirea normală fizice aduce ajustări în ambele bărbați și femei. Aceste ajustări, uneori, afectează capacitatea de a fi la fel de bine ca plăcere în sex.

O femeie poate observa schimbări în vaginul ei. Ca o femeie de vârstă, vaginul poate reduce precum și înguste. Ei genitale peretii pot veni pentru a fi mai subtire precum un pic mai rigida. Cele mai multe femei vor avea cu siguranță mult mai puțin genitale lubrifiere, și, de asemenea, ar putea dura chiar și mai mult timp pentru vagin natural ulei de sine.

  1. Aceste modificări ar putea face anumite tipuri de activitate sexuala, cum ar fi vaginale infiltrare, agonie sau mult mai puțin de dorit.

Dacă genitale uscarea este un motiv de îngrijorare, utilizarea pe baza de apa de lubrifiere jeleu sau prezervative lubrifiate poate fi mult mai confortabil.

  1. Dacă o doamnă este utilizarea terapiei hormonale de-a face cu bufeurile sau alte menopauza semne și simptome, ea poate intenționez să fac dragoste mai des decât a făcut-o înainte de terapie cu hormoni. În vârstă pereche îmbrățișând pe o bancă

Ca si barbatii de varsta, disfuncție erectilă (de asemenea, numit impotenta, sau ED) vine să fie mult mai mult de obicei. ED este pierderea capacității de a avea și de a menține o erecție.

  • ED poate declanșa un om să ia mai mult pentru a avea o erectie. Erectia lui nu ar putea fi la fel de companie sau la fel de mare ca a folosit pentru a fi. Pierderea erectiei dupa orgasm poate avea loc mai repede, sau poate dura mai mult înainte de a o erectie mai este fezabilă.

ED nu este o problemă dacă ea are loc în fiecare acum și apoi, dar dacă se întâmplă, de obicei, vorbesc cu dumneavoastră medicale profesionale.
Vorbeste cu partenerul tau despre aceste modificări și, de asemenea, cum vă simțiți. Medicul dumneavoastră poate aveți sugestii pentru a ajuta face sex mai simplu.

Sunt Prea Bătrân să vă faceți griji Despre Sex în condiții de Siguranță?

Sunt-Prea-Bătrân-să-vă-faceți-griji-Despre-Sex-în-condiții-de-SiguranțăVarsta nu te proteja de boli cu transmitere sexuala. Persoanele mai în vârstă care sunt cu transmitere energic poate merge la pericol de boli cum ar fi sifilisul, gonoreea, infecția cu chlamydia, herpes genital, boli hepatice B, genitale pete, și, de asemenea, trihomoniaza.

Practic, orice persoană care este activ sexual este, de asemenea, în pericol de a fi infectat cu HIV, infectia care creează SIDA. Varietatea de vârstă, persoanele cu HIV/SIDA este în creștere.

Te duci la amenințare pentru HIV/SIDA dacă tu sau partenerul tau are mai mult de o sexual partenerul, dacă faceți sex neprotejat, sau dacă tu sau partenerul tău este schimbul de ace. Pentru a vă proteja, în mod constant folosi un prezervativ in timpul actului sexual, care include genitale sau anale infiltrare.

pro și contra prezervativului

pro-și-contra-prezervativuluiUn tip are nevoie de un montaj complet înainte de a pune pe un prezervativ.
Vorbesc cu dumneavoastră medicale profesionale cu privire la metodele de a proteja pe propriul dvs. de la toate boli venerice precum și infecții. Du-te cu normal controale precum și de testare. Vorbeste cu partenerul tau.

Tu nu sunt niciodată la fel de bine vechi să fie în pericol.
Sexualitatea este de multe ori un delicat echilibru emoțional și probleme fizice. Cum te simți poate avea impact asupra ceea ce sunt capabili să facă și, de asemenea, ceea ce intenționați să faceți. O mulțime de vârstă perechi

descoperi mai mare împlinire în viața lor sexuală decât au făcut-o atunci când au fost mai tineresc. În multe cazuri, ei au mai puține distrageri, chiar mai mult timp, precum și personal de confidențialitate, nu vă faceți griji despre obtinerea insarcinate, și, de asemenea, mai bine afecțiune cu un partener pe tot parcursul vieții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *