De ce este greu pentru a arde de grăsime și, de asemenea, ai in greutate din nou?

de-ce-este-greu-pentru-a-arde-de-grasime-si-de-asemenea-ai-in-greutate-din-nou

Obezi și excesivă în greutate au ajuns a fi atât de tipice pe care mulți dintre noi au încetat să comenteze pe ea. Ea are, mai degrabă, a ajuns a fi atât de tipic cu obezitate, excesul de greutate, precum și excesivă în greutate este în prezent un risc de a lua în considerare aceste probleme ca de obicei.

De ce este atât de greu pentru a pierde in greutate?

De-ce-este-atât-de-greu-pentru-a-pierde-in-greutateCu toate acestea, acest lucru nu este exemplu, obeze precum și obezitatea sunt dăunătoare și, de asemenea, de a crea boli precum și complicații. Cele mai multe persoane recunosc faptul că, din fericire, probleme de greutate poate duce la tip 2 probleme cu diabet zaharat.

Cel mai bun curs de formare de tratament pentru obezitate precum și excesul de greutate sunt de a reduce greutatea Anilor de studiu arată că într-adevăr nu contează ce va reduce greutatea, atâta timp cât ești a pierde in greutate.

Există o varietate de abordări diferite și care beneficiază toți cel care vrea să slim jos. O largă varietate de planuri de dieta, medicamente, programe de antrenament, cabinete etc, sunt disponibile, în scopul de a realiza scăderea în greutate. Cu toate acestea, adevărul este că puteți reduce greutatea aproape indiferent de ce tehnica alegi.

Semnificative preocupare este de a menține arderea grasimilor. Mare mai mare parte merge în greutate o dată mai mult, și, de asemenea, pentru unii, acest lucru poate sugera că ei trebuie să de fapt ia în considerare mai mult după un efort de a reduce greutatea.

Ceea ce nu este îmbunătățită prin ardere a grasimilor?

Ceea-ce-nu-este-îmbunătățită-prin-ardere-a-grasimilorFigura următoare prezintă un indicator clar de cât de repede poți să subțire în jos, cu abordări diferite, dar, de asemenea, greutatea și după aceea urca pentru toată lumea. În acest scurt articol, vom mosting susceptibile de a revizui, de ce este greu pentru a arde de grăsime și, de asemenea, să păstreze în greutate de management.

  • Această imagine arată o mare compilație de o mare de studii de cercetare. Puteți vedea cât de mult acestea sunt de gând să subțire în jos, folosind o varietate de tehnici. Kaloribegränsning metode pe care le va primi cu siguranță liniile directoare privind cum să consume mai puține calorii (de asemenea cunoscut ca o dieta saraca in calorii).

După cum puteți vedea, stă pentru un obiect ascuțit kaloribegränsning care se scade extrem de rapid în greutate, dar cu siguranță va merge apoi până în greutate o dată mai mult. Acest lucru este pentru că o astfel de dieta este greu pentru a menține. Resurse: Franz et al: Pierdere în Greutate Rezultate: O Recenzie Sistematică și Meta-Analiza de Pierdere in Greutate Studii Științifice efectuate cu un Minim de 1 An de Follow-Up. J Sunt Dieta Conf. Univ. 2007; 107:1755 -1767.
Această imagine arată o mare colecție de o mare de cercetări.

De ce este atât de greu să subțire în jos?

De-ce-este-atât-de-greu-să-subțire-în-josPuteți vedea cât de mult sunt mosting probabil să-și piardă în greutate de a face uz de o selecție de abordări. Kaloribegränsning metode pe care le va primi instrucțiuni despre cum să mănânci mai puține calorii (de asemenea, cunoscut ca un low-calorii plan de dieta).

  • După cum puteți vedea, reprezintă un obiect ascuțit kaloribegränsning care se merge în jos foarte rapid în greutate, dar cu siguranță va crește apoi în greutate o dată mai mult. Acest lucru este
  • deoarece o astfel de dieta este dificil de a păstra. Sursa: Franz et al: Pierdere în Greutate Rezultate: O Evaluare Sistematică, precum Meta-Analiza de Pierdere in Greutate Teste Profesionale, cu un Minim de 1 An de Follow-Up. J Am

Mediul nostru este dăunătoare
În timpul anilor 1900 s-a schimbat viața umană drastic. Noua tehnologie, brand-noi medicamente, precum și progresele tehnologice, ne-am descurcat să îndure episod de boală contagioasă și, de asemenea, mai degrabă, aflat pentru a genera țigări, mașini, și alimente în cantități mari. Alimente societatea s-a schimbat, în sensul că am început să genereze chiar și mai multe alimente decât este necesar, și, de asemenea, densitatea de putere este

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *