obezitatea care sunt cauzele sale principale

obezitatea-care-sunt-cauzele-sale-principale

Deși masă corporală formarea efectele genetice sunt incluse, de asemenea, excesul de greutate se datorează aportul de calorii este mai mare decât cel folosit de calorii. Dacă luați mai multe calorii decât plumbul, apoi organizarea sub formă de grăsimi va stoca excesul de calorii.

condițiile genetice ca principala cauză a obezității

condițiile-genetice-ca-principala-cauză-a-obezitățiiÎn general, următorii factori, sau orice combinație a acestora contribuie la obezitate. Condiții genetice bolile Genetice influențează modul de organizare, ce cantitate de tesut adipos pentru stocare de lupta pentru și cum te-ai despărțit de corpul tău.

  • Cu tendință de îngrășare, cu toate acestea, nu este destinul, stare de sănătate suplimentare de muncă și atenție, dar este disponibil, sau pot fi reținute. Obezitatea în familie, Dacă Aveți unul sau ambii părinți sunt obezi, este mult mai probabil că Veți câștiga în greutate. Comun de gene în plus față de acest lucru poate fi din cauza comună incorecte stilul de viață, dieta și mișcarea culturii.

Boli Rare, obezitate boli pot fi urmărite înapoi, cum ar fi tiroida sub-funcția sau hiperfuncția suprarenală (boala Cushing). Din punct de vedere structural metabolism scăzut, de asemenea, obezitatea poate duce la. În prezent,

încă nu e clar că sindromul ovarelor polichistice, dacă se produce obezitate sau nu. Unele boli, cum ar fi artrita, activitatea fizică limitată și, astfel, duce la obezitate. Anumite medicamente, mai Multe grupuri de droguri, inclusiv steroizi (de exemplu, prednisolon),

anumite antihipertensive și antipsihotice și antidepresive triciclice antidepresszívumok creșterea în greutate poate duce la. Dieta De alimente bogate in calorii consumul regulat crește greutatea corporală. Conținut ridicat de grăsimi din alimente este de obicei mai mare de calorii. Carbohidrati alimente bogate ca băuturi carbogazoase, bomboane,

cum afectează vârsta metabolismul

cum-afectează-vârsta-metabolismulprăjituri sunt cele mai frecvente purtători de excesul de energie. Stil de viata sedentar activitatea fizică în sine consumă energie. Principalul efect asupra organismului de gestionare a energiei este, însă, este faptul că nu lasă să scadă la metabolismul de bază (corpul se odihnește consumul de energie), astfel genetice organizație nu se pot adapta la scaderea aportului de energie.

  • Acest lucru este de mare importanță, deoarece metabolismul de bază este o scădere în cei care tin dieta viața cel mai mizerabil (mai puțin aportul de calorii cu nici o pierdere in greutate!). Varsta De 30 De Ani. după vârsta mai puțin aportul de calorii cu mai ușoare de grăsime, prin urmare, este deosebit de important pentru activitatea fizică întreținere la varsta adulta.

Renuntarea la fumat fumatul este, de obicei, unele greutate fumător după oprire. Această creștere în greutate corporală în parte datorită faptului că nicotina crește metabolismul (corpul arde mai multe calorii), în partea de nicotina accelerează sistemul gastro-intestinal funcționare, astfel, ușor afecta digestia eficienta.

Fumatul slăbește gust, fumul lăsat de mâncare gustoase crească și mai bine mirosul deveni consumator. Foștii fumători sunt de multe ori mecanismele noastre de apărare din alimentatie (de exemplu, acru, zahăr trail, care este adesea aplicat pentru nefumători rit de înlocuire). Fum în același timp, nu o dieta buna metoda este dăunătoare pentru că al.

metabolismul la bărbați și femei

metabolismul-la-bărbați-și-femei

Femeile nu au O frecvență mai mare de grăsime decât bărbații, femeile, pentru că mai puțin de masa musculara, prin urmare, mai puțin calorii pe care le arde la repaus decât bărbații. Timpul sarcinii în timpul Sarcinii femeile greutatea este obligat să crească sănătos excesul de greutate pentru făt greutate de aproximativ trei ori (astfel încât la sfârșitul sarcinii aproximativ 10 kg).

  • Mult mai multe decât a lua, care după naștere este dificil de a arunca. Dacă în timpul sarcinii sau alăptării vrei pe cineva să piardă în greutate, este deosebit de important să fie blând metoda pe care o alegeți (și nu, de exemplu: null dieta, adică nu mănâncă) și de a plasa o greutate pe echilibrată, vitamine suplimentare de nutriție.

Experții au considerat pe bună dreptate că obezitatea vârsta de boli, de la 21. secolul stil de viață tipic pentru majoritatea dintre noi să acorde puțină atenție sănătos, viață lungă și greutatea corporală ideală asigura hrana.
La mese neregulate, stilul de viață sedentar și stresant în fiecare zi ca un rezultat de la început, doar câteva kilograme de excesul de par, dar nivelul ridicat de excesul de greutate, pe drum sunt primul pas.

Obezitatea este mai mult decât atât, nu doar din punct de vedere estetic atrăgătoare poate cauza probleme, dar organizarea i funcționarea normală amenință, de asemenea, pe termen lung și ireversibil boli pot dezvolta efect.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *