ce se manifestă hipertensiunea arterială

ce-se-manifesta-hipertensiunea-arteriala

Parte a sistemului circulator, inima, vasele precum și de sânge. Vasele de sânge constant fluxul de sange, celulele înconjurat de folyadéktér cu szövetnedv pentru a menține o conexiune. La szövetnedv indică celulele direct, ar trebui atmosfera internă. Celulele funcționarea este supusă szövetnedv structura, temperatura, volumul de fapt pe termen lung. La szövetnedv în sânge sunt substante nutritive precum și oxigen, sângele aduce mobile metabolice elemente, cum ar fi co2.

cum funcționează sistemul circulator

cum-funcționează-sistemul-circulatorSistemul circulator este centrul inimii. Ritmică de strângere pentru a menține-te în fluxul de sânge în vasele. Corpului de linia mediană într-un centru stânga în piept cavitatea dintelui. De dincolo pericardului sunt acoperite cu alimentarea cu sange a arterelor coronare este asigurat. Interior de 4 carii dentare: 2 camere și 2 ventricul este împărțit în dreapta.

Camerele inimii speculative departe de la fiecare alte diferite. Cameră și, de asemenea, ventriculi pe granița de o membranoase închidere, priză electrică arterele de la începutul buzunar selector de chei.Inima masa musculara de aprovizionare de sange la inima lui foarte proprii arterele aorta este faza inițială rezultă din arterele coronare (artere coronare).

Arterele coronare, camera, ventricule și inima bush de a oferi ramuri. De dimensiuni mai mici artere sunt furnizate de zone érhálózata între nu se suprapun, precum și, pentru acest motiv, un ocluzia arterei din cauza anumitor szívrész musculatura încetează circulația sângelui, precum și celulele musculare cardiace. Inima musculare venele de fiecare având vene un mare vas de sânge adânc în care atriul drept se mută de sânge.

Circulația sângelui în inima închizătoarele de control. Atriile și ventriculele de pe granița de hymenoptera (navigatie) trucuri pentru a opri ventriculară strângere, soră, te rog să-ți sângele să se retragă pentru a ventriculului din camera.

Camera care decurg din arterele de la vârful de buzunar (în formă de semilună) trucuri corpul de blocare previne artera din sânge înapoi în cameră. Tastele de pe sânge de tensionare impact pași. Funcționarea inimii și merge împreună cu inima zgomote și supape de deschidere și, de asemenea, închiderea de motive.

Supapă în formă de umflare, abraziune sau alte efecte care ar putea duce la o modificare, în repercusiune de care nu se închide perfect (închidere lipsa) sau obstrucționează fluxul de sange (închidere stenoza).

hipertensiune arterială care cauzează

hipertensiune-arterială-care-cauzeazăÎn cazurile mai severe, în mod necorespunzător funcționarea valvelor inimii înlocuite cu proteze valvulare implantate.

Inima bate de la atrii precum și ventriculele de pe granița de o membranoase supapa, sau camerele de ieșire artere (aorta, artera pulmonară) la buzunar selector secret pentru a deschide precum și sigure de cauze. Neobișnuit inima audio sunt numite o inima șoptind aspectul de cele mai multe ori secrete nu sunt adecvate funcționării consecință.Sistemul circulator sănătate seama cât de succes oxigen, precum și substanțe nutritive ajung la celule. Dr. Vaskó Péter Buda cardiace centru de gând să medicale profesionale a vorbit despre ce semne atunci când acesta a încercat să-l ai avut o privire la noi înșine.

Circulația numeroși factori care influențează tensiunea arterială, ne măsoară gradul de inima eficienta, cu venele de sănătate. La aceste probleme, și, de asemenea, ce simptome se întâmple, enumerate mai jos am compus.

Hipertensiune arterială cum afectează o persoană

Hipertensiune-arterială-cum-afectează-o-persoanăHipertensiunea arterială reprezintă presiunea pe care sângele o exercită pe pereții vaselor de sânge din circulația de-a lungul. Hipertensiunea arterială este numit sistolice (în primul rând) și diastolice (doua) valoarea cu funcții personalizate.

Numărul inițial este stresul arată brațul artera principala, care este în inima ta de contracție (sistolică stres), cea de-a doua între inima bate de pauză în măsurată a presiunii (tensiunii arteriale diastolice). American Heart Association spune adulți tipice tensiunii arteriale sistolice valoare de nu mai mult de 120 Mmhg diastolică este de 80 Mmhg.

La scăderea tensiunii arteriale de oameni ar putea simti foarte slabe circulația dintre ele, și pot experimenta rezultate simptome, cum ar fi slăbiciune, rece membrelor, dintr-o data stand, și amețeli. Cu toate acestea, azalacsony hipertensiune arterială nu neapărat sistemul circulator starea descrie. Hipertensiunea în majoritatea cazurilor nu există nici o considerabilă semne și simptome.

Cum controlați?

Casa normala, de măsurare, de a vizita, și, de asemenea, o face de către medic, în caz de probleme și 24-ore înaltă de măsurare a tensiunii arteriale.Sângele wellness

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *