cum apare obezitatea și cum să se ocupe de ea

cum-apare-obezitatea-si-cum-sa-se-ocupe-de-ea

Un exces de lire sterline nu este un risc grav pentru sănătatea punct de vedere, cu toate acestea, în cazul în care cinci la șase lire sterline mai mult decât cu exces de greutate ai, cu atât mai repede vă schimbați consumul de tradiții, cum pentru a evita obezitatea consecințe fatale. Inter alia, următoarele anomalii severe.

ce afectează obezitatea ?

ce-afectează-obezitateainima corpul motorului, de aceea, tot mai bine decât că trebuie să aibă grijă de ei. Dacă sunteți obez, trebuie, în fiecare zi amenințare la inima, de fapt, de cercetare internaționale a sute de dovezi că obezitatea este un multiplu de a crește riscul de boli de inima de dezvoltare.

În țara noastră, acest factor de risc este deosebit de mare, deoarece maghiară bucătărie nu este propice pentru corpul ideal de colesterol.

Grase, alimente picante provoacă organe elzsírosodhatnak, inclusiv inima, care nu poate fi normală în funcție de funcția de muncă. Obezitatea este cauzata de boli cardiace grave includ atac de cord, insuficiență cardiacă și aritmie – toate acestea sunt aproape în timp condiție pune în pericol viața poate duce, prin urmare, dacă sunteți supraponderali, și probleme cu tensiunea, inima chinuitoare detectat, opriți imediat cardiolog.

  • Infertilitate
    Obezitatea fiind o femeie, să crească, de asemenea, în pericol, deoarece kilogramele in plus pana la infertilitate temporară poate provoca, de asemenea. Infertilitate cercetările au arătat că mare de 30 și mai sus un IMC indicele de femei în cazul unui fenomen mult mai comună este temporară sau chiar complet infertilitate în aparență.

Corpul feminin endocrine extrem de sensibile, ca răspuns la aportul de substanțe nutritive în termeni de cantitate și calitate, astfel încât asigurați-vă că pentru a de zi cu zi 1800 de calorii mai mult decât în niciun caz să fie consumate, și pentru a evita artificiale, aditivi nocivi de admisie.

efectul obezității asupra dezvoltării cancerului

efectul-obezității-asupra-dezvoltării-canceruluiInfertilitatea poate fi cauzata de sindromul ovarului polichistic – – SINDROM cu dezvoltarea de obezitate poate fi conectat. Aceasta boala este un fel de sex feminin hormonale și metabolice, probleme care ouă de respingere a preveni, cauzând astfel de condiții sterile.

În acest SINDROM, printre multe alte simptome, cum ar fi creșterea excesivă a părului, naturii masculine de chelie model de sex masculin, obezitatea abdominală – boli și obezitate conexiune la un cerc vicios-adult acnee aspectul, sau perioada de non. La simptomele PCOS permanent cu medicamente și regim de dieta, cu toate acestea, pot fi atenuate. Dacă suferiți de această boală strict reduce consumul de carbohidrați, pentru că normalizare greutate va facilita vindecarea.
Cancer

Cancerul numărul este în creștere de la an la an. În plus față de dieta nesanatoasa crește celulele canceroase riscul de curs de dezvoltare, este un fapt dovedit că excesivă în greutate poate contribui, de asemenea, pentru anumite tipuri de cancer, inclusiv cancer de sân, cancer renal, de colon și cancerul rectal apar.

obezitatea împotriva cancerului de sân la femei

obezitatea-împotriva-cancerului-de-sân-la-femeiAmerican cercetările arată, de exemplu, gyomortájéki obezității la pacienții în cazul femeilor este mult mai mult se poate dezvolta cancer de san, obezitate, deoarece ridicate de IGF-1 de concentrare – insulina-ca factor de crestere – rezultat,

care este legat de celulele canceroase de dezvoltare. Cancerul, cu toate acestea, este ușor și variat, cu uzura de lupta: consumul zilnic de antioxidant bogat în legume și fructe proteja de această boală foarte gravă, greutatea ideală și, în plus, mișcarea regulată, combinate cu o dieta poate fi atins.

sarcina corpul de kilogramele in plus cu ușurință boli musculo-scheletice!! poate duce, printre altele, tulburări articulare, în principal, spate, genunchi și șolduri poate fi afectată.

Articulațiile sunt extrem de sensibile la ideálisnál presiune mai mare: dacă o perioadă lungă de timp este prea mult de o tulpina pe articulații în schimb, ele sunt slăbite și cartilajelor poarte departe, puteți, care este foarte puternică durere. Excesul de greutate cauzate de boli comune,

  1. ca o consecință a corpului este inflexibil și rigid, ce efect ar putea fiecare dintre mișcările care provoacă durere, astfel încât cea mai bună soluție posibilă, dacă ești reducerea greutate, care, prin articulațiile dvs. de sarcină presiunea va scădea, de asemenea.
    Important!

Dacă indicele de masă corporală mai mare de 30, sau simptomele de mai sus de boli te percepi tu pe tine, este urgent să se uite în sus medicul de familie și cere sfaturi de la nutritionist profesionist. Corpul tau daune permanente supraponderali procese ireversibile poate începe, care este împotriva sau nu dificil pentru tine să-și apere, deci cel mai bun lucru care le puteți face în cazul tău prevenire vă puneți accentul. Schimba stilul tău de viață – până la ajutorul profesioniștilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *