cum de a întări inima cu activitate fizică

cum-de-a-intari-inima-cu-activitate-fizica

Inima consolidarea musculare în mai multe moduri posibile. Acesta este un somn sănătos, nutriție adecvată, de zi cu zi plimbări în aer curat, avansate amplificator de produse, plante medicinale și exerciții de fizioterapie. În mod corespunzător ales antrenamente de ajuta muschiul inimii pentru a consolida țesuturile furnizarea de oxigen și tonul corpului, crește.

cum ar trebui să arate pulsul în timpul antrenamentului

cum-ar-trebui-să-arate-pulsul-în-timpul-antrenamentuluiIndicații de centrul pentru formare de terapie fizica, care în inima este benefic și îmbunătățește circulația sângelui, aproape pentru toate spectacolele, indiferent de sex sau indiferent de vârstă. Formarea regula principală a impulsului o creștere treptată în așa-numita zonă verde.

Medicul dumneavoastră sau reabilitare în detaliu a spus despre acest lucru. Nu uita că inima de formare în cursul crescând treptat sarcina, nu apăsați prea în stadiile inițiale, atunci când organismul nu este încă pregătită pentru astfel de practici.

În „formula de Aur” impulsul pentru acest sistem, în conformitate cu calculate:

(220 ani) × 0,65 – aceasta este minimă puls;
(220 ani) × 0.8 maxim.

De exemplu, dacă o persoană este de 40 ani, minim puls 117, cea maximă este de 144. Acestea sunt valorile care nu sunt la odihnă, dar, de asemenea, starea de încărcare în uz. În mod ideal, de 40 de ani in timpul exercitiilor fizice, pulsul 117 și 144 trebuie să fie între.

cum să se angajeze în activitatea fizică

cum-să-se-angajeze-în-activitateaCu toate acestea, un număr de anumite contraindicații și înainte de clase pas, consultați medicul dumneavoastră despre starea ta. Acestea sunt următoarele:

Atacul de cord poveste.
Hipertensiune arterială severă.
Recent amânată de exploatare și perioada de recuperare.
Accident vascular cerebral în antecedente.
Recent fracturi de fuziune sau de reabilitare stadiu.
Angina pectorală
Defecte cardiace Severe.
Virusurile
III-IV. Grad de insuficiență cardiacă.
Duchenne.
Inima si boli vasculare agravarea timp.

Inima si vasculare grupul de practică de reabilitare ológusok și cardiologi de la inima și vasele de sânge să practice anumite grupuri pentru a fi împărțite, care au o influență pozitivă asupra inimii-vasculare sistem de starea lui. Implementarea algoritmului este următoarea:

Intinde-te pe spate, închide picioare, slăbiți mâinile tale, întinde-te pe corp. Brațele sunt curbate si drepte (respirație), mai mic împrăștie pagini. Repetați de 5 ori.
Poziția de pornire este același,

îndoiți genunchii și ridicați (inhalat), mai mic (expiratie). Face 5 crește.
Intins pe spate, muta la stânga și la dreapta picior alternativ. Respir, mai exact. Fiecare picior 5 din nou.
Intinde-te pe spate, ridica-te într-o poziție șezând, mâinile tale, folosind. Puteți să le încercați. Verifica punerea în aplicare timp de 10-20 de secunde.
„Bicicleta” picior de 15 secunde.

  • Ce altceva pot folosi cardio? Inima pentru impactul pozitiv asupra:

Intensiv de mers pe jos. Acasă, în supermarket sau naveta la locul de muncă ritmul de relaxarea de mersul normal este un bun antrenament cardio în a deveni.
Scări. Data viitoare încearcă să nu aștepte liftul, dar du-te până la 5. podea. Mai întâi de toate, ea poate fi dificil, și o pauză va fi necesar, dar în timp, veți simți rezultatele.
Rula. Jogging-ul este întotdeauna foarte util activitate să fie luate în considerare. Alege-ti propriul ritm, și de a crește treptat timpul de execuție.

efectul înotului asupra procesului de scădere în greutate

efectul-înotului-asupra-procesului-de-scădere-în-greutateÎnot. Nu este necesar să mă abonez la piscină în timpul verii fiecare lac va fi util în sarcini moderate în caz de. În timp ce înot, fiecare grupa de muschi lucreaza, sarcina este distribuită uniform, iar persoana este mai puțin obosit.

Înot imbunatateste postura, strânge abdomen, în plămâni. Mai multe celule rosii din sange intra in sange, iar nivelul hemoglobinei crește, și articulațiilor mult mai flexibile au devenit. Este foarte dificil de a supraestima beneficiile de înot, mai ales că nu există practic nici contraindicații.

  1. Dans. Azi pentru toate vârstele este plin de diferite szekciókkal, și chiar la domiciliu, puteți activa pe muzica și unitate. Acest lucru nu este numai inima se încarcă, dar de reducere a stresului și starea de spirit crește, de asemenea. La antrenament aerobic în întregul corp funcționează cel mai bine dacă zilnic 45 de minute continuu, de 4-5 ori pe saptamana cu exercitii fizice.
    Yoga. Aceasta este o foarte calm și versatil activitate, care este principala sarcină a antrenat antrenor de selecție, care este starea de sănătate în funcție terapeutică program terapeutic este alcătuit din.

Toate aceste recomandări în conformitate cu persoana cu ușurință și în mod natural consolida muschiului inimii-o acasă.
Etape de formare, este Important ca organismul dezvolta treptat. Warm-up a construi următoarele:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *