cum să aibă grijă de viziune, astfel încât el a fost cât mai bine posibil

cum-sa-aiba-grija-de-viziune-astfel-incat-el-a-fost-cat-mai-bine-posibil

„Observăm cum acestea sunt în măsură, de exemplu, teste de acuitate vizuală la distanță. Veți vedea o foarte stresat? Rugându-se cu ochii? Ne va întreba dacă utilizatorul poate vedea totul clar, sau dacă unele literele dispar.

cum să aibă grijă de viziune la locul de muncă de birou

cum-să-aibă-grijă-de-viziune-la-locul-de-muncă-de-birou— Oftalmolog de locuri de muncă este de a diagnostica boala în scopul de a iniția un tratament corect. Scopul nostru nu este de a restabili funcția vizuală, dar pentru a obține cele mai multe din ea. În timp ce Ann-Britt Johansson și a lucrat în Suedia, și a luat-o la șase pacienți pe zi.

  • Nu a fost ușor să stabilească relații bune necesare pentru o reabilitare de succes. Un astfel de este să-i cunosc pe om, în care omul este. Acest lucru este în cazul în care putem sta la o cafea, du-te pentru o plimbare în zona înconjurătoare, și să vorbesc un pic, și vorbesc despre peste masa de prânz. Atunci când avem o relație bună, va fi mai ușor pentru a identifica ceea ce este necesar.

Muschii ochilor trebuie să fie instruiți

Kontrastsynen sunt, de asemenea, în curs de investigare. Dacă este mai mică de 40% poate fi o problemă, mai ales în zilele gri de toamna si iarna. Bländningstest vă arată cât timp va dura înainte de viziune este restabilită după ce a fost supus la o sursă puternică de lumină. Mișcările ochilor sunt, de asemenea, legate de copil.

Acestea sunt cele mai importante. Dacă aveți un teren mic de vedere, este clar pentru a vedea cu ambii ochi în jos la pământ. Atunci nu-ti misca ochii la fel de mult cum ar trebui să fie. Mișcările ochilor sunt controlate de musculatura care trebuie să fie instruiți.
Majoritatea utilizatorilor care vin la Eikholt a lui Usher sindrom, care, în plus față de o pierdere de auz, de asemenea, pot influența percepția.

ce să aibă o viziune mai bună

ce-să-aibă-o-viziune-mai-bunăCă au corecție corespunzătoare este o problemă importantă. Deci, nu este întotdeauna cazul. De multe ori, acestea nu sunt fixate la mellanavståndet, calculator, sau un computer tabletă. Dacă acesta trebuie să fie schimbat fie utilizatorul are pentru propria lor ochi de ingrijire profesionala. Majoritatea utilizatorilor de Eikholt a lui Usher sindrom, care, în plus față de o pierdere de auz, de asemenea, pot influența percepția.

  • „Suntem de măsurare domeniul de vedere al atât la nivel central cât și periferic, și a fost o mare sarcină de învățământ este de a explica de ce, veți vedea, după cum puteți vedea. Mulți au un câmp limitat de vedere, dar nu știu cât de limitat este. Domeniul nu este static, dar depinde unde se leagă la cap și ochii. Acesta poate fi urmărit de la distanță, dar pentru a reduce dacă te uiți la close-up, ca mulți oameni, în scopul de a obține un pic de ea.

Introducerea micro-pauze Multe persoane cu deficiențe de vedere vor fi nerăbdători atunci când acestea sunt în căutarea mai rău și mai rău. Ea are mai multe celule au murit? Este ceva care a fost deteriorat? — Nu trebuie să fie. Acesta poate fi, dacă ai nevoie de o zi de odihnă după ce face ceva. Zilele de a te vedea, lucru bun este, este ușor să vrei să faci totul. Un sfat bun este de a adăuga în câteva micro-pauze. Ea are un vizuale puterea de a face asta. Același lucru este atunci când stați la computer.

cât de des trebuie studiată viziunea

cât-de-des-trebuie-studiată-viziuneaCa multe dintre synpedagoger am crezut că Ann-Britt Johansson a trecut hörselmottagningen trebuit să aibă grijă de auz. La Eikholt, ea a dat seama de importanța funcției vizuale în raport cu sensul de auz și vorbire.

  • portret de Ann-Britt Johansson
    Nu e numai ochi și urechi, care urmează să fie reabilitate”, spune Ann-Britt Johansson

Nu e ca și cum nu înțeleg că cititul de pe buze este important pentru persoana care se aude cel rău. Cu toate acestea, nu l-am pus împreună, este important să-l testeze. Cum munavläsningen? La ce distanta? E același lucru cu comunitatea de surzi.

La ce distanta functioneaza cel mai bine? Activitatea noastră implică, de asemenea, educarea pacientului, astfel încât el sau ea va fi în măsură să spun alții, care este distanța pe care va trebui să stea în pentru procesul de comunicare să funcționeze în mod corespunzător.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *