disfuncția erectilă cauze și tratament

disfunctia-erectila-cauze-si-tratament

Cele mai multe femei la un moment dat în viața lor, se întâlnește cu o situație în care partenerul lor suferă de disfuncție erectilă. În birou, dar încă mi se pare că oamenii de multe ori informații cu privire la obiectul de tulburari de erectie este lipsit.

când există probleme cu erecția

când-există-probleme-cu-erecțiaCercetările au arătat că această problemă afectează aproximativ jumătate din bărbații de peste 40 de ani.
Demisie la sexul nu rezolva problema

Cauzele acestui fapt poate fi căutat în mai multe domenii. De 30 de ani apare în om la o ușoară, dar pierderea permanentă de hormoni, dar, de asemenea, la scăderea performanței. Poate au dat seama abia la treizeci de ani, dar mulți un om la patruzeci de ani și aproape fiecare bănuț se întâmplă. E o progresie naturală și multe lucru pe care îl putem face despre el. Cu toate acestea, vârsta în sine nu este un motiv pentru demisia privind viața sexuală.
publicitate

  • …că un partener a devenit neatractive. Problema este că multe femei în situația dificilă de a gestiona și au început să se poarte ciudat. Interogări de tip „nu-ți place de mine?” sau, indicații de bănuit că a fost o altă femeie, situația poate fi semnificativ mai rau. Fiecare afecțiune are un impact negativ asupra psihicului omului. Sigur se duce o parte de încredere în sine, energie, conduce la o mai mare oboseala, de multe ori la depresie. Este, de asemenea, un test de relație.

În relație de afiliere, fundal, sentimentul că am pe cineva I se poate sprijini pe, cu toate acestea, sunt factori care contribuie în mod semnificativ la bunăstarea psihologică a fiecărei persoane; pentru un om cu tulburari de erectie, acest lucru se aplică de două ori. Vine la disfunctie erectila, de obicei e un om incomod surpriză, pentru că se simt în pericol întreaga relație.
Pariu pe tact

De la depresie la disfunctie erectila

De-la-depresie-la-disfunctie-erectila

Sensibil și plin de tact partener în această situație răspunde încurajator și fără a citi și încearcă să-om încrederea în sine a consolida. Aici este bine să menționăm că o persoană este deconectat de regnul animal prin, inter alia, că abilitățile creative a depășit în mod semnificativ aceste abilități la rudele sale cele mai apropiate de primate. Și a fost, de asemenea, evidentă în sex.

  • A face dragoste printre oameni pentru o lungă perioadă de timp deja nu servesc numai pentru procreare a copiilor, dimpotrivă – mai presus de dragostea de acte, care în viața lor ne sunt ghidate de dorința de proximitate, reciprocitate

și o experiență comună de placere cu cea pe care o iubim. Prin urmare, de asemenea, uneori esecul de erectie nu aduce absolut nici o complicație, dacă se poate folosi o selectie de calificare si imbratisari duce la un punct culminant – și aici este locul potrivit pentru un sensibil, atent și încurajarea partener.

disfuncția erectilă și cauzele acesteia

disfuncția-erectilă-și-cauzele-acesteiaPe de altă parte, este de înțeles că, dacă astfel de defecțiuni frecvente sau fenomen obișnuit, care suferă omul lui de încredere în sine, pot urma rozlady, deprimat starea de spirit și de teama de oricine altcineva face dragoste (= eșec?), întreruperea relației. Tot mai mare este pericolul, că erecția nu reușește din nou să apară.

  • Pentru că mulți oameni cu o astfel de problemă consideră că dificultățile lor cu erectia sunt ceva unic, și sunt conștienți că se află într-o formă care se confrunta o mare parte a populației, medicul nu constată doar mai puțin de 15 %. Rolul său joacă pudoare, nefiresc să vorbim despre sex și alte prejudecăți. Rareori, de asemenea, femeile (partenerii, soții) să ia inițiativa și să caute sfatul unui doctor. Aceasta este, desigur, un păcat.

Ele pot partener pentru a trata în mod corespunzător motiva. De preferință, astfel încât acestea să-i ofere, că vizitele la doctor impreuna. Medicamente special dezvoltat pentru a trata disfuncția erectilă (Cialis, Viagra, Levitra) oferă o mare șansă de a edita.
Trei de consiliul de partener decizii nu ia prea mult timp:

Ajutor eficient poate fi mult mai aproape
Dacă nu doriți erectia este nu aveți nevoie de nimeni să aibă încredere în ea, a lăsat în așteptare pentru a vedea dacă după ingestia de medicamente din întâmplare nu se deterioreze în vedere în cadrul efecte secundare. Tu nici măcar nu trebuie să cheltui sume exorbitante de bani pentru dispozitivele sau operatie dureroasa.

Dacă doriți pentru a îmbunătăți dvs. de erecție și de a spori sexuale jistotuA,B, du-te la farmacie si spune un singur cuvânt – „Clavin”.

  • Clavin întoarce oamenii spre succes cu femeile și ridică stima de sine. Mai mult și mai intens sexuale contactor, a,B puteți sprijini utilizarea de Clavinu. În mod semnificativ astfel încât vă puteți spori performanțele sexuale și pricepere (a,B).

Eficacitatea Clavin Original® oferă / conține, printre altele, (L-Arginina, L-Citrulină), Tribulus Terrestris, Șofran, Seleniu si Zinc:
A) Tribulus Terrestris pentru a îmbunătăți erectii, creșterea dorinței sexuale și a libidoului (200 mg)
B) Șofran pentru a stimula și de a îmbunătăți libidoul erectii (30mg)
C) Zincul contribuie la fertilității și reproducerii normale contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și contribuie la protejarea celulelor de stresul oxidativ (3.2 mg = 32 % DZR)
D) Seleniul contribuie la spermatogeneza normală, contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și contribuie la protejarea celulelor de stresul oxidativ (24 µg = 44 % DZR)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *