sfaturi pentru îngrijirea buzelor

sfaturi-pentru-ingrijirea-buzelor

Cum să se uite bine îngrijit și atractiv buze? In functie de cercetare de chirurgi plasticieni americani este efectul maxim este atins în cazul în care lățimea buzei inferioare este de două ori lățimea de buza de sus. Prea plin buzele nu sunt considerate a fi frumos, ziarul Italian Corriere della Sera.

ce trucuri vor permite buzele frumoase

ce-trucuri-vor-permite-buzele-frumoase Oamenii de stiinta de la universitatea din California au demonstrat elevii cu vârsta cuprinsă între optsprezece la douăzeci și cinci de ani de fotografii de femei, care sunt considerate frumoase, dar au dimensiuni diferite buze.

Primul loc a fost cel care a avut buza de jos de două ori mai largă ce partea de sus. Au convenit că cele mai multe dintre elevi. Pe locul al doilea s-a încheiat femeia care a avut buza de jos de trei ori la fel de puternic ca cel de sus. În următorul loc, femeia, a cărei buza de jos era la fel de mare ca cea de sus. Ultima treaptă, apoi a fost cel care a avut buza superioară mai mare decât cea mai mică.

  • „Studiul cam contrazice regula clasica definujícímu armonie se mută la fata”, spune un membru al societății italiene de chirurgie plastica si estetica (SIPRE) Cesar Azzolini. „Acesta este principiul care este adevărat, dacă vorbim despre arhitectura (de exemplu, Parthenonul atenian),

natura sau corpul uman”, adaugă el. Această regulă spune că armonia dintre părți este dat de un raport de 1.62. Acesta se aplică pentru organismul uman? „Gândiți-vă la ochi. Pentru frumos poate ochii luat în considerare dacă distanța dintre ele și dimensiunea de fiecare ochi sunt în raport de unu la 1,62”, spune Azzolini.

Până de curând, această regulă a fost respectată în evaluarea de buze. Armonios buzele ar trebui să fie, prin urmare, astfel, în cazul în care este buza de sus în jos, în raport de unu la de 1.62. Un nou studiu american, cu toate acestea, nu susține și nu aprobă și oferă o nouă relație care ar putea schimba atât accesul chirurgie estetica.

cum să ai grijă de buzele crăpate

cum-să-ai-grijă-de-buzele-crăpateCu toate acestea, este necesar să se ia în considerare în continuare studiu pe acest subiect, realizat în 35 de țări. Rezultatele au arătat că persoanele mai tinere ia în considerare buzele de apel atunci când este buza de jos de două ori mai puternică decât partea de sus. Acest lucru confirmă constatările oamenilor de știință americani”, spune Azzolini.

„Cu toate acestea, adulții în vârstă de 60 de ani la 70 de ani sunt considerate mai sexy femei, cele care au amândoi buzele la fel de puternic”, adaugă el. Pe scurt, frumusețea este un concept dinamic care depinde de timp, tradițiile, geografia, impactul mass-media pe gustul personal. În Italia situația este de așa natură că jumătate dintre femei vrea sa de chirurgi din material plastic,

îngrijirea buzelor porilor reci

îngrijirea-buzelor-porilor-reciprecum și un puternic buza superioară și inferioară, în timp ce cealaltă jumătate tânjește pentru un mai puternic buza de jos. Pentru chirurgi vin de multe ori la pacienții cu fotografii cu idolii lor, cu care vor să semene. Actrita americana Taylor Swift ca un model de rol pentru buze de unu la unu. Modelul Kylie Jenner este din nou o pictogramă pentru raport de unu la doi.

„Metode de procedură sunt diferite. În scopul de a obține un efect natural, încercăm să păstrăm așa-numit cupidon cu arcul, de exemplu, forma în În în upper lip”, spune Azzolini.

În multe cazuri, ei spun că femeile literalmente buzele umflate. Prin urmare, nu este vina chirurg. Așa-numita california buzele sunt o alegere personală a femeilor.

  • Cosmetice vrăji
    Când modelarea buzelor puteți începe cu ruj. Trebuie să ai pe baza de scortisoara, ardei iute sau mentol buzele iritant și poate este pentru câteva ore pentru a „umfla”. Femeile care doresc pentru a crește volumul lor pentru o perioadă mai lungă de timp, poate recurge la alte trucuri, cum ar fi remodelarea buzelor cu acid hialuronic sau grăsime proprie. În lumea de aceste fonduri cu ajutorul a trei milioane de oameni pe an.

O altă opțiune este de injectarea celulelor de la pacient sau introducerea de proteza de silicon, care are un efect de durată. Scopul chirurgului este de a oferi volum buzelor, dar, de asemenea, defini limitele lor. Și pentru a asigura o moliciune de un sărut, mai ales pentru cel care primește. Bine și perfect făcut buze poate face în doar câteva secunde pentru a schimba look-ul general. Grija pentru buzele tale poate fi foarte plină de satisfacții în ceea ce privește creșterea stima de sine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *